/Bucuresti/Gradinita

Happy Angel

Strada Smaranda Brăescu, București 077190, România

Happy Angel
Gradinita
4.7
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JV+9R București, România
+40 743 344 344
happyangel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Monica Mariana Barsan
Monica Mariana Barsan2 ani în urmă
Singura gradinita din Bucuresti in care copilul este ingrijit cu responsabilitate. Copilul a fost la gradinita aici si am continuat si la after.
Personalul de nota 10.
Recomand!
Liliana Chira
Liliana Chira2 ani în urmă
Este o grădiniță care ți-o poți dori din toată inima ptr copilul tău...Doamnele sunt super răbdătoare și amabile ,mâncare este foarte buna și proaspata. Recomand cu mare drag grădiniță Happy Angel
Madalina Vechiu
Madalina Vechiu2 ani în urmă
O gradinita extraordinara!
Echipa, facilitati, activitati, totul este la superlativ!
Copilul meu nu manca inainte decat 2-3 feluri de mancare si datorita echipei extraordinare in frunte cu Alina de la Happy Angel David mananca, inclusiv ciorba de legume sau de perisoare si este acolo doar de 1 luna si jumatate. Nici nu visam sa fiu atat de fericita cu locul in care copilul meu sta toata ziua. In plus locul de joaca si locul de somn sunt foarte frumoase! Recomand oricui, oamenii de la Happy Angel chiar pun suflet si profesionalism!
Claudia Ambrus
Claudia Ambrus2 ani în urmă
Servicii de calitate,mancarea buna gatita in fiecare zi.
Fetita mea merge cu drag la cresa ,desi am avut mari emotii la inceput,acum avem 1 an de cand mergem si vom trece la gradinita.
Pret foarte bun pentru zona.
Fetele sunt amabile,foarte apropiate de copii.
Recomand!
Dumitru Popescu
Dumitru Popescu2 ani în urmă
Am ajuns la aceasta gradinita la recomandarea unei prietene și pot spune ca am făcut cea mai buna alegere! Fetele sunt minunate,au "lipici" la copii...cei mici vin cu drag la gradi,învață lucruri frumoase...
Cel mai tare este ca au bucătărie proprie și mâncarea este super gustoasa!
Recomand!😉
Bianca Constantinescu
Bianca Constantinescu2 ani în urmă
În prima zi, am dus copilul la creșă cu inima strânsă. Avea 1 an și 4 luni și, fiind pandemie, am putut merge cu ea doar până la poartă, de unde a luat-o o doamnă, pe care o vedeam pentru prima oară. Ne-a luat fetița de mână, ne-a zâmbit, cu toată empatia din lume și ne-a spus să nu ne facem griji, că o să fie bine. Astăzi, fetița mea abia așteaptă să meargă la grădi, la copii și la Ana, omul cald și bun care ne-a zâmbit în prima zi! Ana, Alina, Ionela...sunteți niște oameni speciali, iar copiii vă iubesc! Și, în definitiv, asta e ceea ce contează! 😉
Irina Pirciu
Irina Pirciu2 ani în urmă
Foarte multumita! Avem peste 2 ani de cand am inscris baietelul la aceasta gradinita si pot spune ca a fost cea mai buna alegere pentru noi. Tot personalul se poarta exemplar, au mare grija de copii. Un mare avantaj este faptul ca mancarea este gatita zilnic in bucataria gradinitei si baietelul meu spune ca este delicioasa. Recomand cu toata increderea.
Carmen Costache
Carmen Costache2 ani în urmă
Va recomand Happy Angel ,am fetita aici de la 1 an si 6luni ,acum are 8 ani 😊.A fost la cresa ,dupa la gradinita si acum e la aftar.Personalul este de nota 10, au bucataria lor unde se gateste mancarea care este foarte buna .Personalul este foarte amabil,cald,este o atmosfera placuta exact ce ii trebuie unui copil.
Va recomand cu incredere Happy Angel ,😘🤗
Locații recomandate