/Bucuresti/Gradinita

Grădinița particulară acreditată Dreamland Tineretului

Strada Plugarilor 20, București 040443, România

Grădinița particulară acreditată Dreamland Tineretului
Gradinita
4.4
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C468+MQ București, România
+40 787 521 511
gradinitadreamland.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Yuno Yuno
Yuno Yuno4 ani în urmă
Nu recomand deloc aceasta gradinita!! Am fost foarte incantata de gradinita la inceput, insa pe parcurs s-au schimbat radical, de la an la an se mareste taxa lunara cu 200ron, noi am inceput cu 1650 fara optionale, iar acum, ajunge la 1950 fara optionale, plus o taxa anuala de reinscriere care nu era inainte de 120e. La inceput aveau bucatarie proprie, care acum acum nu mai este, fiind catering, iar mancarea de acolo este destul de proasta, iar copiii nu mai mananca ca inainte, se plang ca nu le mai place. Stagneaza la cursuri, adica nu se mai vede nici o evolutie la lb engleza, au mai bagat 2 grupe extra, spatiul fiind acelasi, niciun feedback despre copil. Pe scurt, sunt total dezamagita si nu recomand, cu toate ca, copilul meu inca merge la aceasta gradinita, mai avem un an, si nu as vrea sa o dau peste cap cu alta gradinita acum, inainte de clasa pregatitoare. Am dat o stea pt personal, care este foarte ok, toate educatoarele sunt ft dragute, dnele ingrijitoare la fel, altfel nu as fii dat nici macar o stea.
Iulian C
Iulian C5 ani în urmă
Creşă, grădiniță
Daniel Petre
Daniel Petre5 ani în urmă
Florin LUPU
Florin LUPU6 ani în urmă
Elena Ciocirlan
Elena Ciocirlan2 ani în urmă
Gradinița Dreamland Tineretului este locul unde copilul meu a gasit atat o echipa de oameni minunati, cat si un program educativ bine gândit în care programele FasTracKids își găsesc în fiecare zi loc. Este extraordinar cum acest program FTK încurajează gândirea creativă a copiilor, așa a devenit nr 1 în educatie complementară pentru copiii mici din lume. La Dreamland au activitati diverse, mâncare foarte bună, se iese cu copiii afară. Este o gradinita pe care o recomand din suflet!
Cristina V
Cristina V2 ani în urmă
Gradinita Dreamland este o gradinita de incredere, acreditata de Ministerul Educației și cu oameni dedicati care fac totul pentru copii.
Daniela Petre
Daniela Petre2 ani în urmă
Isabela Badea
Isabela Badea2 ani în urmă
Locații recomandate