/Bucuresti/Gradinita

Cresa Particulara Roxy Baby

Strada Slobozia nr.29, București 040523, România

Cresa Particulara Roxy Baby
Gradinita
4.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39Q+PM București, România
+40 723 274 924
roxybaby.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Tota
Diana Tota2 ani în urmă
Recomand cu drag Cresa Roxy Baby
Am avut ambele fete aici, pe cea mare de la 2 ani si pe cea mica de la 3 luni.
Personalul f amabil, calm, se joaca cu copiii. Mancarea este de cea mai buna calitate, proaspata si diversificata.
Personalul este cu grija la indicatiile parintilor.
Inscrieti copiii la Roxy Baby cu toata increderea!!!🌹🥀🪴🌻
Visan Monica
Visan Monica2 ani în urmă
Prima oara am ales Roxy Baby fiind aproape de locul de munca. A doua am ales Roxy Baby pentru ca mi-a placut colaborarea prima oara. Primul copil a crescut de la 1 pana la 3 ani alaturi de Roxy Baby, iar al doilea de la 4 luni si mergem inainte catre 3 ani. Doamnele se poarta frumos cu copiii, ii schimba si ii ingrijesc foarte bine. La “grupa mare” avem si mici activitati adaptate varstei. De fiecare data cand am dus copiii la cresa am stat linistita stiind ca i-am lasat in siguranta. Avem camere de supraveghere dar sunt zile la rand cand nu le deschid sa vad ce se intampla. Totusi daca o sa deschideti camerele veti urmari cum doamnele gestioneaza castroanasele de mancare fara a incurca liguritele, cum stau pe jos cu copiii si acestia sar la dumnealor in brate. Copiii se simt bine. Intra si ies veseli din Cresa! Daca sunteti in cautarea unei Crese recomand cu caldura Cresa Particulara Roxy Baby.
Silvia
Silvia2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul cresa Roxy Baby. Copiii sunt primiti cu caldura si ingrijiti cu iubire, mancarea este fantastica, sa nu mai zic de tort, care este absolut delicios! Copiii au loc suficient in care sa se joace si sa interactioneze. Atat doamnele ingrijitoare, cat si doamna directoare sunt foarte dragute si deschise la cerintele parintilor, se poate comunica usor cu ele. Copilul meu a fost foarte fericit aici.
Daniel Corneanu
Daniel Corneanu2 ani în urmă
Cresa Roxy Baby a fost cea de-a doua casa pentru baietelul meu pentru aproape doi ani. Am ales cresa ca urmare a unei recomandari, iar azi, la randul meu, recomand Roxy Baby. Chiar si acum, dupa aproape doi ani de cand a terminat cresa, baietelul isi aduce aminte cu drag de doamnele ingrijitoare, de Roxana, cat si de mancarea foarte buna facuta de doamna bucatareasa. Roxy Baby a fost si ramane pentru noi locul unde baietelul a fost iubit, ingrijit foarte bine si unde s-a dezvoltat armonios. Locul unde simti ca puiul tau e protejat si iubit, iar pentru mine, ca parinte, asta cantareste foarte mult. Recomand cu drag Roxy Baby!
Cristea Oana
Cristea Oana2 ani în urmă
Emma a mers la Roxy Baby de la 3 luni si 3 saptamani. A fost singurul loc in care am avut increderea sa o duce 8 ore/ zi la o varsta atat de mica iar ea a fost tot timpul un copil fericit si sanatos! Dincolo de grija si dragostea doamnelor trebuie sa mentionez si mancarea extraordinar de buna si adaptata nevoilor copiilor. Si dupa 10 ani ne aducem aminte cu placere de Roxy Baby si de Roxana care ne-a sprijinit si indrumat pas cu pas! ❤️
Ruxandra Mircea
Ruxandra Mircea2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de creșa Roxy baby. Atât doamnele cat si dna director Roxana sunt cele mai drăguțe si empatice persoane. Băiețelul meu s-a acomodat foarte repede datorita danselor. Mâncărica gătită acolo este al doilea plus pe lângă echipă. Programul este bine pus la punct (mese, gustări, somn). Vom rămâne clar aici pana la varsta de gradi. Va mulțumesc pentru tot!
Andreea Cîrîc
Andreea Cîrîc2 ani în urmă
O alegere foarte buna! A ince Baietelul meu a avut parte de o acomodare usoara, fetele au stiut exact cum sa se poarte, cum sa il abordeze. Mancarea este excelenta (prin prisma baietelului meu), cred ca doamna bucatareasa e preferata lui, adora mancarea gatita de ea.
DD II
DD II2 ani în urmă
O perioada de poveste! Baiatul meu a intrat in casuta Roxy la 3 luni.
Roxy Baby este dovada vie ca Mary Poppins exista!
Locații recomandate