/Bucuresti/Gradinita

Gradinița IILO

Strada Iarba Câmpului 4, București 041551, România

Gradinița IILO
Gradinita
4.4
92 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
94P6+R6 București, România
gradinitaiilo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin1 an în urmă
Personal calificat in acest domeniu. Au bucatarie proprie si fac multe activitati extracurriculare
Florea Elena
Florea Elena2 ani în urmă
În calitate de colaborator al gradinitei Iilo de 5 ani, pot spune ca am observat evolutia sa. Înca de la început, am fost impresionată de implicarea personalului didactic și auxiliar în asigurarea calitatii actului educational. De asemenea, am observat preocuparea personaului pentru grija fizica si emotionala pentru copii. Toate aceste lucruri nu s-au schimbat in 5 ani de zile, sunt sigura ca nu se vor schimba nici pe viitor. Recomand cu cea mai mare incredere gradinita Iilo.
Anca Daniela Manea
Anca Daniela Manea2 ani în urmă
Timp de aproape 5 ani, am avut o experienta foarte placuta in marea familie Iilo. Inca de cand fetita avea 1 an si jumătate am avut incredere sa o lasam in grija unor oameni minunati, care i-au vegheat pasii si au ajutat-o sa se transforme dintr-un bebelus curios intr-un copil mai mult decat pregatit sa treaca in următoarea etapa importanta din viata - scoala, contribuind la dezvoltarea ei atat educationala, cat si emotionala. Fetita s-a simtit intotdeauna in gradinita in siguranta, iubita si apreciata. Va mulțumim pentru toata grija si sprijinul dumneavoastră in toata aceasta frumoasa perioada din viata noastra!
Larisa Stanciu
Larisa Stanciu2 ani în urmă
Pentru viitorii parinti care cauta o casuta pentru piticul lor, puteti inceta sa cautati, ca ati gasit. Cand am cautat cresa pentru bebelusa mea, aveam o lista lunga de lucruri de bifat. In timp am descoperit ca iilo adauga la aceasta lista multe alte lucruri si mai importante. Acum suntem la gradi, au trecut aproape 2 ani si pot spune ca am luat cea mai buna decizie cand am adus copilul aici. La iilo exista oameni! Iar acestia sunt atenti, dedicati, blanzi si foarte bine pregatiti. Comunicarea cu tot personalul de la gradi se face foarte fluid si natural. Aici totul functioneaza atat de bine, pentru ca toata lumea este implicata! Rar mi-a fost dat sa vad directoare sa stie numele tuturor copiilor! Tot personalul este empatic si asta se vede in reactia copiilor. Fetita mea in pandemie isi facea ghiozdanelul si se ducea la usa ca ea voia la gradi. Asta spune totul despre cat de frumos se desfasoara lucrurile acolo. Meniul este variat si absolut delicios! Copiii invata multe lucruri prin joaca si asa e normal sa fie asa. Aici stiu ca fetita mea copilareste, este incurajata sa exploreze, sa fie curioasa, sa puna intrebari si sa fie asertiva. In general ne ingramadim sa dam feedback’uri negative si rar gasim momente sa ne exprimam multumirea si aprecierea! Iilo va multumesc! Sunteti familia noastra extinsa! Ne bucuram mult ca v-am gasit! 5 stele nu sunt suficiente pentru cat de dedicata e toata lumea!
Adriana Stoenescu
Adriana Stoenescu2 ani în urmă
O grădiniță foarte bună cu personal prietenos. Absolut toate doamnele educatoare cu care am interacționat, de fiecare dată au fost amabile, calme și eficiente. Am remarcat, în mod special modul cum copiii relaționau cu dumnealor. Noi colaboram de foarte mulți ani (spectacole de teatru de păpuși pe care le-am ținut în locația grădiniței), încă de la deschidere și de fiecare dată ne-am înțeles foarte bine. O grădiniță foarte bine organizată, asta se observa în primul rând în comportamentul copiilor: disciplinați dar liberi sa se exprime. Pe scurt, o grădiniță perfecta!
Mirela Marin
Mirela Marin2 ani în urmă
De ce am ales, suntem si recomandam gradinita Iilo!:)
"Calatoria" nostra in cadrul gradinitei Iilo, a inceput acum 4 ani cu fetita noastra si acum 1 an cu baietelul nostru.
Initial aveam o lista cu 17 gradinite private din sectorul 4 si ma gandeam sa le vizitez pe toate:). Nu a fost necesar, prima vizita a fost la Iilo si OMUL din spatele acestui colectiv m-a cucerit:)
Acest OM este in primul rand orientat catre copil, foarte fair play (si nu pana semneaza contractul, ci tot timpul), obiectiv, transparent, dedicat, implicat si enumerarea poate continua. Ce este foarte interesant si mie mi-a placut foarte mult, personalul este la fel ca Omul din spatele Iilo, adica orientat catre copil, cald, placut, bun, obiectiv, transparent, dedicat, implicat....si lista poate continua.
Logic ca m-am intrebat, daca am luat decizia buna si Iilo este potrivita pentru ei. Raspunsul "l-am primit" dupa 2 luni, cand fetita mea a venit acasa si mi-a spus ca le iubeste pe doamnele de aici si ele o iubesc. Acelasi lucru l-am auzit si de la baietelul meu.
"Pe langa iubire" au venit acasa si cu un bagaj de cunostinte impresionant, multe cuvinte in engleza, o gasca frumoasa de prieteni, multe foi cu desene, amintiri frumoase, cantecele, dezvoltare emotionala, cognitiva...etc
Aspecte negative nu am intalnit, dar as putea puncta cateva pozitive:
-copilul este in siguranta in interior, exterior, in afara gradinitei cand participa la tot felul de activitati externe.
-personalul este dedicat, iubitor, implicat, cald, calm, transparent
-mancarea este delicioasa/diversificata, gatita in bucataria proprie fix "ca la mama acasa". Uneori miroase asa bine, ca iti vine sa lasi rusinea deoparte si sa ceri o farfurie:)
-serbarile sunt sub forma unor ateliere interactive (foarte placute). Nu am intalnit "acel tip de serbare" cu microfon in mana si poezie kilometrica:)
-se organizeaza ateliere, targuri, teatru, zile de nastere iar cei mici abia le asteapta
-adaptarea se face treptat, cu blandete si o tona de rabdare
-bagajul de cunostinte este impresionant si se vede imediat
-daca cel mic se imbolnaveste cat este in gradinita, exista o doamna asistenta magica care are grija de el:).
......si lista poate continua:)
Consider ca 5,6,7...etc stelute, sunt insuficiente pentru cei care isi desfasoara activitatea in acest frumos colectiv.
Dar sunt sigura, ca nu aceste stelute neimportante, conteaza pentru acest personal ci fiecare copil care intra si iese pe poarta lor.
Asa ca, draga parinte care esti in cautarea unui LOC DEOSEBIT pentru copilul tau, iti recomand cu drag Gadinita IIlo.
Tudorache Daniela
Tudorache Daniela2 ani în urmă
RECOMAND este un cuvant mic pentru a descrie experienta mea aici. Aleg sa folosesc cuvantul INDEMN orice parinte sa vina in aceasta " familie ". Aici fetita mea a devenit un OM dezvoltat armonios si echilibrat pe partea emotionala, aici si-a creat cele mai frumoase prietenii care cu siguranta vor ramane pe viata, aici a descoperit activitati ALTFEL, care ii vor indruma pasii in viata cognitiva. Bucuria cu care ma intreaba intr-o vacanta : " cand mergem la gradi ? " mi se pare cea mai buna recomandare ! Toate acestea vin din educatia si energia fantastic de pozitiva care salasluieste in sufletul fiecarei persoane care isi dedica timpul pentru a scoate din copilasii de azi, OAMENII de maine ! Sunt mandra de ceea ce este azi copilul meu si multumesc tuturor celor din familia IILO ! Datorita voua, copilul meu, din toamna, merge la o scoala cu renume din Bucuresti ! Asadar, dragi parinti, lasati-va preconceptiile, problemele de acasa, frustrarile despre sistem, privat versus stat, constientizati-va educatia pe care o dati acasa si intrati in energia si spiritul luminos al acestei FAMILII !
S StickyDetails
S StickyDetails2 ani în urmă
Apreciez comunicarea pe care am avut-o cu educatoarele si cu doamna directoare. Mereu am gasit solutii impreuna si ne-am asigurat in acest fel ca urmam aceleasi linii de educatie. Efortul de acasa a gasit mereu sprijin la gradinita ceea ce este un lucru destul de rar intalnit si important pentru noi.
Am observat o evolutie constanta si frumoasa a copilului nostru, lucru validat de altfel si prin comparatie cu nivelul de cunostinte al altor copii de la alte gradinite din zona.
Recomand cu caldura tuturor parintilor sa vina cu copilul la gradinita Iilo
Gabriela Vrabie
Gabriela Vrabie2 ani în urmă
O recomand din suflet. Personal foarte empatic, prietenos, copilul mea adora sa mearga la gradi iar eu ca parinte sunt super multumita pentru ca de cand a inceput la grupa baby,copilul meu este mult mai cooperant, a invatat atat de multe lucruri si obiceiuri sanatoase, mananca singur si este foarte independent. 5 stele este mult prea putin pentru personalul dedicat si iubitor al acestei gradinite🥰🥰🥰
Locații recomandate