/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Karin's Kids Academy

Strada Hermann Oberth 33, București 012244, România

Gradinita Karin's Kids Academy
Gradinita
2.3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F386+QR București, România
+40 21 225 0005
gradinitebucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrada Tuca
Andrada Tuca2 ani în urmă
No bueno. Nu recomand.
Dupa ce timp de trei luni (aprilie-iunie) am fost in contact si parea ca avem unde sa ducem copilul la cresa, nu au sunat asa cum promisesera ca o vor face (dupa 15 iunie) pentru a confirma inscrierea si nici nu au mai raspuns la telefon. Intr-un final, au raspuns pe 28 iunie si au spus, sec, ca ei au deja copii in perioada de adaptare si ca, no way jose, nu se poate la ei.
Ceea ce nu a reiesit din discutiile face-to-face (dap, au fost mai multe, ne-am dat interesul) si nici cand am dus copilul "de proba" o ora in colectivitate la ei.
V-ati comportat de parca urma sa ne primiti copilul si doar trebuia sa asteptam dupa cateva formalitati... cand voi stiati ca nu se va intampla asta.
Bro, chiar daca ati ales sa jucati cartea asta, trebuia macar sa o jucati un pic mai devreme - asa aveam timp sa cautam alte variante.
Florin Andrei Manolescu
Florin Andrei Manolescu2 ani în urmă
Extrem de neseriosi. Telefonul e pus la misto, nu raspunde nimeni la el. Nu as recomanda nici "prietenilor", deoarece sunt foarte neseriosi. Ma intreb oare cata grija au de copii, cu atitudinea asta
Daniel Condurachi
Daniel Condurachi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu recomand, într-adevăr nepoliticos cu atitudini proaste, nu vreau să-mi imaginez cum sunt ei cu copiii ...

(Original)
Not recommending, really rude with bad attitudes, i don’t want to imagine how they are with the kids…
Razvan Belcea
Razvan Belcea2 ani în urmă
Catalina Dobre
Catalina Dobre2 ani în urmă
Oana Danila
Oana Danila2 ani în urmă
Corina Marinescu
Corina Marinescu6 ani în urmă
Alt..ceva...pentru...Bucur...esti
Andreea Troi
Andreea Troi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte mulțumit de metodele de educație (cadramente, activități, proiecte), locație (în ceea ce privește natura și timpul petrecut afară), atitudinea și grija profesorilor, comunicarea cu părinții, pașii de adaptare. Recomand cu caldura gradinita.

(Original)
Really happy with the education methods (settings, activities, projects), location (in terms of nature and time spent outside), attitude and care of the teachers, Communication with parents, adapting steps. I would warmly recommend the kindergarten.
Locații recomandate