/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Puiuțul Pufos

Aleea Marius Emanoil Buteică 30, București, România

Grădinița Puiuțul Pufos
Gradinita
3.9
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48Q+X2 București, România
+40 740 140 968
puiutulpufos.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu2 ani în urmă
Fetita mea merge de 3 ani la aceasta gradinita, despre care nu am decat cuvinte de lauda. Programa educationala e bine structurata si predata intr-un mod foarte atractiv pentru copii. Mancarea este buna, iar meniul este adaptabil copiilor cu nevoi speciale (de exemplu fetita mea care avea initial alergie la proteinele din lapte de vaca a primit meniu separat). Copii petrec destul de mult timp afara in curte cu diverse activitati cand vremea o permite. Dar cel mai important atu al acestei gradinite este personalul. Doamnele sunt foarte dragute si atente cu copii, de la dna director la dnele educatoare si dnele ingrijitoare. Fetita mea a fost la grupa dnei Iuliana Nae, o educatoare tanara, dar experimentata, cu studii post-universitare in educatia copilului prescolar si cu mare lipici la copii. Sub indrumarea dumneaei copilul meu a evoluat foarte frumos in acesti ani, motiv pentru care ii sunt recunoscatoare. Cu celelalte doamne educatoare nu am interactionat foarte mult, dar parintii celor care merg la grupele dumnealor sunt de asemenea foarte multumiti (cel putin cei pe care i-am cunoscut eu). Si nu in ultimul rand fetita mea merge cu placere la gradinita, ceea ce e important pentru mine. Una peste alta o gradinita foarte ok, pe care as recomanda-o cu caldura oricarei familii.
NICOLAE SINTESCU
NICOLAE SINTESCU2 ani în urmă
O gradinita cu un colectiv deosebit,puiuțul meu pufos este foarte fericit cand merge la gradinita si asta este tot ce contează pana la urmă. Doamnele educatoare,doamnele îngrijitoare si doamna director se poarta extraordinar cu copii,activități optionale super,alimentatia oferita copiilor super,educatia copiilor la cele mai inalte standarde ,totul este la superlativ!!!
Comunicarea parinte-educator-director extraordinara!!!
Multumim Gradinita Puiutul Pufos!!!
Andreea ventome
Andreea ventome2 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de gradinita. Cel mic se duce bucuros de fiecare data, iar doamnele educatoare si ingrijitoare sunt foarte dragute si atente cu copiii.
Recomand cu mare drag aceasta gradinita.
Radu Mihai
Radu Mihai2 ani în urmă
Multe greseli de organizare a activitatilor, sper neintentionate.
Nu ofera acces la camera video, spunand ca posteaza zilnic fotografii si filmulete... de peste o saptamana nu au mai postat nimic.
Maria preda
Maria preda2 ani în urmă
Experienta de pana acum a fost una extrem de pozitiva. Partea cea mai importanta este personalul, care este extrem de atent si devotat copiilor.
Oana Roxana Parvu
Oana Roxana Parvu2 ani în urmă
Recomand cu caldura Gradinita Puiutul Pufos. Am intalnit aici oameni deosebiti. Multumim pentru toate momentele frumoase!
Dan Marius
Dan Marius5 ani în urmă
Vin dupa experiente urate la gradinitele de stat .Aici am gasit niste oameni cum rar intalnesc, care au ajutat enorm la modelarea comportamentului copilului.Am toata aprecierea pentru Doamna Director, un profesionist desavarsit.Pe noi ne-a ajutat enorm.Multumesc
Toni Bender
Toni Bender10 ani în urmă
Oameni deosebiti, este grozav ce reusiti sa faceti acolo! Multa sanatate si putere de munca!
Locații recomandate