/Bucuresti/Gradinita

Creșa & Grădinița Tărâmul Cunoașterii

Strada Ioan Bibicescu 11, București 030167, România

Creșa & Grădinița Tărâmul Cunoașterii
Gradinita
4.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PM+4X București, România
+40 724 278 826
taramul-cunoasterii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Bubu
Mihaela Bubu4 ani în urmă
Am ales cresa Taramul Cunoasterii din criterii de proximitate fata de birou.
Ce am gasit cand am ajuns acolo?
O doamna foarte faina care avea copilasi agatati de gat si care m-a intampinat scuzandu-se ca imi va prezenta cresa purtand un copilas in brate, copilas care o indragea atat de tare ca nu se dezlipea din bratele dansei :) Am gasit-o printre copii, asimiland emotii si gangureli ale piticilor si nu la birou, asa cum ma asteptam. Cred ca asta spune multe despre ceea ce reprezinta owner-ul unei crese private. :)
Am mai gasit un om foarte dedicat, atent la orice modificare de stare a piticilor, o domnisoara zambitoare, plina de apelative faine pt copilasi si cu multa experienta in a le distrage atentia micilor actori cu lacrimi pana-n barbie de la ‘crunta despartire de dimineata’ de mami sau tati. :)
Mai departe de atat, cand cresa se transforma in casa, si piticii si parintii, sunt fericiti.

Teatru, scenete, cantecele la pian, pictura, lipit si colorat, astea-s doar unele dintre chestiile interesante pe care copilasii le au pe listele de activitati.
Ah, sa nu uit de somnul de afara, vara, si de puisorii de iepurasi adusi in curtea cresei pt bucuria si responsabilizarea copiilor fata de animalute.

Echipa Taramul Cunoasterii a fost aleasa dupa suflete si nu numai dupa diplome. Diploma nu ne ingrijeste copilasii in mod armonios. Sufletele frumoase, da. :)

Marturie de mamica de bubulin fericit!
Diana Moise
Diana Moise4 ani în urmă
O gradi minunata, cu oameni si mai minunati. Toate doamnele care au grija de pitici sunt niste dragute si au extrem de multa rabdare. Sunt foarte multumita, iar cea mica desi se adapteaza mai greu la spatii noi, aici nu a fost o problema. Au stiut toti cei implicati cum sa o includa armonios, incet-incet in colectiv.
Alina Suciu
Alina Suciu4 ani în urmă
Este un loc minunat, care ne-a cucerit imediat prin curățenia impecabilă, personalul super implicat și activitățile interesante pe care le desfășoară aici copilașii. Fetita s-a adaptat neașteptat de repede, și ii place foarte mult aici, la creșă. Simt ca este pe mâini bune și asta e foarte important pentru un părinte. Recomand cu căldură creșa Tărâmul Cunoașterii.
Dinu Andrei Bogdan
Dinu Andrei Bogdan4 ani în urmă
Luna aceasta, fetita mea a inceput sa mearga la cresa. Nu ma asteptam sa fie atat de bine. S-a acomodat foarte repede si se pare ca ii place. Avem parte de mult profesionalism. Ce imi place cel mai mult, pe langa faptul ca este un loc foarte primitor, este ca doamnele sunt foooarte blande. Fetita mea varsa cateva lacrimi atunci cand ma vede iesind pe usa, insa in 2 minute primesc poze cu ea zambind, prinsa de gatul doamnei, insotite de cuvinte de incurajare. In prima saptamana deja a pictat, s-a jucat cu copiii si a invatat cum fac cateva animalute. Asadar, am doar cuvinte de lauda si ma simt norocoasa si linistita, stiind ca "a mea" este in locul potrivit. Recomand cu sufletul deschis!
Sorana ferastraeru
Sorana ferastraeru4 ani în urmă
Am ales gradinita Taramul Cunoasterii in urma unei cautari lungi, am gasit aici oameni dedicati, curatenie, grija pt siguranta. Am ales bine pt ca bebex s-a adaptat repede si pleaca fericit dimineata spre gradinita!
Marius Birla
Marius Birla2 ani în urmă
O gradinita deosebita cu personal iubitor de copii, atent la nevoile acestora dând dovadă de mult profesionalism în ceea ce fac! Copilul meu vine cu plăcere și este foarte încântat de timpul petrecut aici. Mănâncă, se joacă, învață! A îndrăgit atât alți copii, colegi de grupa, cât și personalul care îl asista și îndrumă! Acasă povestește cu plăcere ori de câte ori vorbim de timpul petrecut la grădiniță! Felicitări celor ce activează în acest așezământ!
Olga Sultan
Olga Sultan2 ani în urmă
Am gasit gradinita pe google maps. Vroiam sa gasesc ceva aproape de casa. Ne-a placut cand am mers acolo. Aveam emotii, pentru ca nu stiam pe nimeni de acolo si nu stiam cum o sa mearga. Initial, aveam 2 luni sa se adapteze pitica la cresa. A lovit pandemia si am avut 2 saptamani. S-a adaptat mai repede decat ma asteptam. Iar asta se datoreaza personalului cald si profesionist. Ne place mult si o recomandam cu drag!
Sorina Iordan
Sorina Iordan2 ani în urmă
Ne-am mutat băiețelul de 4 ani aici după pandemie (sau în timpul ei, mai exact), după ce fosta lui grădiniță s-a închis. Am ales-o pentru că am observat că abordarea este una axată mai mult pe joc. Nu ne doream o grădiniță academică, ci un spațiu unde copiii să se joace, să petreacă timp afară, iar învățarea să aibă loc într-un mod distractiv.
Suntem foarte mulțumiți de faptul că copilul se duce cu plăcere la grădiniță, stă foarte mult afară, uneori ia micul dejun și prânzul afară, face activitățile de tip pictat și desenat în curte. Meniul este ok (include legume!!), nu există televizor, există și activități în limba engleză, iar personalul este foarte receptiv și comunicativ cu noi, existând flexibilitate atunci când este nevoie.
Credem că, pentru toate acestea, și prețul este unul corect.
Deocamdată, nu avem nicio nemulțumire :D
Recomandăm.
Locații recomandate