/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Irina

Strada Nicodim 27, București 061484, România

Gradinita Irina
Gradinita
3
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2G7+PQ București, România
+40 723 353 456
gradinitairina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dagoth Ur
Dagoth Ur2 ani în urmă
Am avut copilul la dumneavoastra la gradinita si atat consider ca meritati. E opinia mea. Nu ma intereseaza contra-opiniile dumeavoastra si nu imi doresc sa inchideti gradinita. Sunt sigur ca alti parinti au avut experiente de 4-5 stele. A noastra a fost de 2.
UniqueAttitude
UniqueAttitude2 ani în urmă
O experiență neașteptat de frumoasă. Fiul meu, inițial, a fost la o altă grădiniță. A trecut prin "teribila vârstă de 2 ani" la respectiva grădiniță, educatoarele l-au ținut izolat iar cazul a ajuns la știri. Nici nu îmi doresc să îmi amintesc acea perioadă, "îngrozitor" a fost puțin spus.

Cu pași timizi, am găsit această grădiniță unde doar puteam să sperăm că va fi bine. Ei bine, a fost alegerea perfectă. Dacă la grădinița anterioară începuse să se bâlbâie (semn că ceva nu era în regulă), aici atât noi, precum și fiul meu, am fost tratați cu căldură, respect, demnitate, interes. Fiul meu a evoluat de la zi la zi, doamnele educatoare sunt de o blândețe incredibilă iar interesul copilului primează pentru dumnealor. Copilul nu a mâncat cu mine atât de bine cum mănâncă cu Miss-urile lui. Copilul meu nu a colaborat atât de bine cu mine, asa cum o face cu Miss-urile. Comunicarea cu personalul este excelentă, am numai cuvinte de laudă și respect pentru acești oameni.

Pentru noi, a fost și va rămâne alegerea perfectă.
Andreea S
Andreea S2 ani în urmă
Cea mai buna alegere pe care am facut-o pentru copilul meu. A fost mai intai la cresa Irina, apoi la gradinita. Tot personalul, de la educatoare, ingrijitoare, pana la doamnele de la bucatarie, este extraordinar. Fetita mea este indragostita de gradinita si de miss, s-a dezvoltat foarte armonios si merge zilnic cu placere acolo, ceea ce e foarte important. Multumim pentru grija si rabdarea acordate copiilor nostri!❤️
David Brati
David Brati5 ani în urmă
Fetita mea a inceput la Cresa si apoi a continuat la Gradinita Irina. De-a lungul celor 4 ani si jumatate pot spune ca am fost multumiti de serviciile oferite precum si de facilitatile de care s-a bucurat printesa noastra. Este printre putinele Gradinite care asculta parerea parintilor in ce priveste meniu, dotari interioare si idei de imbunatatire a conditiilor astfel incat sa le fie cat mai bine copiilor. Excursiile oferite au ajutat fetita noastra sa se integreze in grup si sa invete lucruri noi si fascinante. Pot doar sa recomand!!!
Larisa Ilinescu
Larisa Ilinescu6 ani în urmă
Dezamagita, dupa o săptămână, nu am reusit sa imi las copilul si sa fie ies. Grupa un an si opt luni e dezastru, copii la aceasta varsta nu pot fi independenti. Program, mic dejun la 9, timp de 10-15 min se sta la masa, mesteci mai greu, esti lasat cu grupa urmatoare, in caz ca sunt femeile de la bucatarie acolo. Daca e cald la 9.15 sunt afara pana la 12, cand se duc la masa. Afara fac ce vor ei, sunt lasati cu grupele mai mari, daca plang nu se vad pe video si ii linistesc,cand au timp ca sunt multi, daca baga ceva in gura nu au ingrijitoarele aproape, curtea e suficient de maricica. Nu sunt bagati in seama.
Vasile Dumitrascu
Vasile Dumitrascu10 ani în urmă
Gradinita Irina a depasit cu mult asteptarile noastre. Acesta este cel de-al doilea an in care baietelul nostru se bucura de un mediu placut, cald si iubitor.
Apreciez enorm faptul ca educatorii sunt foarte rabdatori, pregatiti si imi trateaza copilul ca si cum ar fi al lor. Asta a contat enorm in decizia pe care am luat-o si de care nu puteam fi mai satisfacut.
Deasemenea, apreciez entuziasmul copilului meu. El "vorbeste" mai mult decat oricine altcineva. Daca colectivul Gradinitei Irina este pe placul lui iar educatorii se dedica in mod egal fiecarui copil, atat pentru mine cat si pentru copilul meu este suficient.
In plus, apreciez deasemenea si siguranta oferita in cadrul gradinitei. Camerele de supraveghere sunt mai mult decat bine-venite pentru a sti ce-mi face copilul in orice moment.

In concluzie, apreciez Gradinita Irina si o recomand prietenilor mei. Puteti face o vizita Gradinitei Irina din Sectorul 6 pentru a va convinge de cele sustinute de un parinte multumit.
Georgeta leceanu
Georgeta leceanu11 ani în urmă
Gradinita Irina, Str Nicodim, Drumul Taberei:
Educatori insuficient pregatiti, fara cunostinte de psihologia si nevoile copiilor, avand in vedere ca unele dintre educatoare nu au decat un curs de calificare de 3 luni cu siguranta ca nici nu au de unde sa vina informatiile. Ce mi-a displacut total la aceasta gradinita ? Dimineata cand ducem copilul toate aceste d-ne f educate erau la tigara si cafea sub foaier iar copii de-a valma in nisip sau se bateau pe jucarii sub "atenta supraveghere" a unei ingrijitoare.
Patronul un tip care a invatat cateva fraze bine ticluite pe din-afara ca sa va prinda in plasa cu nevoia copilului de socializare, sa fie cu copii de varsta lui, sa intre in comunitate sa se dezvolte mai rapid...bla, bla, bla aceleasi lucruri le spune oricarui parinte nou venit. Daca apar probleme promite "atentie speciala", va vorbi cu cadrele(sau cu peretii, e acelasi lucru) oricum nu se rezolva problema reclamata de dumneavoastra, sau in cel mai frumos caz (dupa cum am auzit, eu mi-am retras copilul dupa mai multe incercari nereusite de a obtine respect pentru el) te invita pe usa afara sa cauti alta gradinita, ca a lui e perfecta, copilul tau nu e potrivit pentru ea.
Prefer sa merg la stat unde macar exista o supraveghre externalizata. Cel putin la stat nu platesc sa-si bata joc de copilul meu.
I Nico
I Nico2 ani în urmă
Dezamagitor. Criza Covid a fost tratata foarte dezamagitor. Fuga dupa bani pare ca sfideaza orice: au redeschis in mijlocul lunii mai, cu o luna inainte, riscand. Au cerut ajutor parintilor 850 ron lunar in criza, au primit iar drept multumire au marit preturile, au scurtat programul taxand extra dimineata si au trecut clauza ca la iarna in valul 2 se vor plati 1000 ron/luna (pentru "activitate online ", adica o ora cu greu; copiii se concentreaza greu ). Multe alte gradinite in Bucuresti si Militari au solicitat doar 250 ron/luna, beneficiind de ajutorul de la stat, avand salariile pe cartea de munca. V-am ajutat la greu si in loc sa luati masuri sa intrati in normalitate mariti preturile ? Au pus taxa 1000 ron anual pentru materiale. Alte gradinite ori nu au pus, sau au pus mult mai putin. Per total vor avea de pierdut, parintii fiind nemultumiti, nu ii vor recomanda prietenilor si unii chiar vor schimba gradinita.
Locații recomandate