/Bucuresti/Gradinita

Grădiniţa DiAndra

strada Prisaca Dornei nr. 2H, București 032723, România

Grădiniţa DiAndra
Gradinita
3.7
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
C472+XJ București, România
+40 21 341 0044
gradinitadiandra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex Popa
Alex Popa5 ani în urmă
Vera M
Vera M2 ani în urmă
Buna ziua!
Pentru lipsa acută de personal, iar cel existent ( 2 persoane pe post de educatoare), obosit, suprasolicitat și lipsit de empatie fata de necesitățile copiilor mici (ba una dintre doamne cu comportament total neadecvat fata de un copil de grupă mica), nu recomand grădinița!
Este doar o umbră a ceea ce a fost la momentul înființării!
Neacreditata!
Aveti grijă cui încredințați puiutii voștri!
Alis andrei
Alis andrei2 ani în urmă
Am avut fetita la aceasta grădiniță și am fost foarte mulțumită! Am cautat mult sa găsesc o grădiniță curata, cu sala de activități separata de dormitor și sala de mese, loc de joaca, personal iubitor și... am găsit-o! O curățenie exemplara, mâncare proaspătă, excelenta (chiar am comandat odată o porție în plus și pentru mine un papricaș de curcan :))). Îmi aduc aminte atât eu, cât și fetita mea cu placere de tot personalul acestei grădinițe, începând cu doamna directoare, doamnele educatoare (romana și engleza) , celelalte profesoare de la opționale, îngrijitoare, bucatatese😘. Întotdeauna stăteam fără griji când îmi lăsăm fetita pe mana lor (și nu pot spune ca era chiar un copil f cuminte) ☺️. Dacă ar fi sa pot întoarce timpul, cu ochii închiși tot aici mi-aș aduce copilul! O grădiniță cu personal profesionist și inimos! RECOMAND CĂLDUROS!
P S. Aici a fost și punctul de plecare pentru pian, fetita mea și în acest moment participând la concursuri și obținând rezultate foarte frumoase! MULȚUMESC, DIANDRA!
Locații recomandate