/Bucuresti/Gradinita

Grădiniţa ROSAMARIA

Strada Silvia 18, București 023434, România

Grădiniţa ROSAMARIA
Gradinita
5
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F44J+XX București, România
+40 746 808 080
gradinitarosamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Duta Cristina
Duta Cristina4 ani în urmă
Eu, ca si parinte nu pot sa-mi scriu impresia decat din reactiile fetitei mele !!! Este un copil vesel, sanatos, carismatic,inteligent iar toate aceste calitati au fost puse in valoare de toata echipa gradinitei RosaMaria !!! Copiii sunt intr-o continua evolure, invata lucruri noi, creative si speciale !
Activitatile zilnice alea gradinitei sunt minunate pentru dezvoltarea ingerasilor!
Este un colectiv cu micuti frumosi si inteligenti !
Eu pur si simplu iubesc acest colectiv si munca de echipa a gradinitei !!!
Recomand cu drag !
Mihai Alexandru Bucur
Mihai Alexandru Bucur4 ani în urmă
Foarte curat in primul rand, nu stiu exact daca este din cauza faptului ca Gradinita Rosa Maria este relativ noua, insa pana acum suntem foarte foarte multumiti si eu si sotia. Se ocupa cum trebuie de copil, conditiile sunt mai mult decat decente si ca si parinte, in momentul in care ai ceva de obiectat sau de propus, simti ca esti ascultat de conducere. Felicitari pana acum! Si speram sa o tineti tot asa!
Bucur Alexandru.
Stanisteanu Alice
Stanisteanu Alice4 ani în urmă
Gradinita Rosamaria este locul in care imi stiu copilul in siguranta, mancarea este execelenta, iar activitatile cu cei mici sunt mereu diferite si foarte intersante. Am facut cea mai buna alegere cand mi-am inscris copilul la aceasta gradinita, recomand cu incredere!
Daniela Ionita
Daniela Ionita4 ani în urmă
Locul perfect pentru a lăsa copilul in siguranță. Personal foarte amabil ,bine pregătit profesional. Copilul meu este foarte fericit,in fiecare zi învață ceva nou și are parte de noi experiențe foarte plăcute , fiind și foarte bine îngrijit aici. Copil fericit= mama fericita! Va mulțumim pentru tot interesul de care dați dovadă zi de zi .
P.S : îmi pare rău că nu v-am găsit mai de mult ❤️
Claudia Elena
Claudia Elena4 ani în urmă
Gradinita RosaMaria este o institutie de invatamant in care copilul se dezvolta armonios, bucurandu-se de copilarie intr-un cadru minunat si adecvat varstei!! Felicitari tuturor din echipa, pentru ce faceti pentru ingerasi, este o gradinita cu suflet ❤️❤️❤️
Pirvan Giani
Pirvan Giani4 ani în urmă
Gradinita Rosa-Maria inseamna locul in care stiu ca Andrei este in siguranta. Este locul in care am primit sfaturi si un important feedback referitor la dezvoltarea copilului nostru. Multumim foarte mult!
Moise Mariana
Moise Mariana4 ani în urmă
Pentru fiecare steluță câte un cuvânt și toate aceste le-am găsit in această grădiniță Profesionalism, Răbdare , Divertisment, Cultură , Afecțiune , Comunicare!!!
Vă mulțumim că ne-ați primit piticul în grădinița dvs. !!!
Futura Gym FG
Futura Gym FG2 ani în urmă
O experienta unica si minunata pentru Antonia in prima zi de la Gardinita ROSAMARIA. O atmosfera prietenoasa si primitoare, o echipa de oameni mereu zambitori, energici si cu experienta vasta in cea ce priveste interactiunea cu si educatia celor mici.
Locații recomandate