/Brasov/Gradinita

Grădinița Micul Prinț

B-dul Ștefan Cel Mare Și Sfânt 16A, Brașov 500432, România

Grădinița Micul Prinț
Gradinita
4.1
10 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JJRM+94 Brașov, România
+40 368 431 017
gradi22bv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Serescu Alina346 zile în urmă
O mare dezamagire , nu recomand decât dacă nu aveți ce face si pt o perioada scurta! îți fura ochii curtea impunătoare , in rest pregătirea educatoarelor este sub orice critica. Fetița mea a fost îmbrâncită , de față cu mine și alți părinți , intr-o dimineața , când plângea că o lăsam . A început brusc sa plângă după 3 luni, nu plânsese nici in prima zi. A venit educatoarea Juravle Raluca și a tras-o de la spate, spre ea , spunând , ce tot atâta plans? “Măcar iesiti afara . Ca uite de aia nu va mai lasă înăuntru , din cauza ei “( pt ca plângea de 3 zile și nu se mai lăsa de gâtul meu).Cealaltă educatoare Matei Diana țipa într-una . Fetița îmi spunea, nu-mi place d-na Matei pt ca strigă. Am întâlnit o mami care imi spunea , oh pai d-na matei urla la copii și acum 20 de ani când era copilul la ea, de o auzeai de afara .Copiii care nu erau cuminți erau scoși la usa . Fetița mea se juca cu bunica ei, la care striga și ii spunea sa stea la usa pt ca acolo stau copiii rai. Am întrebat-o ea cine e, a răspuns d-na Ralu.Nu se face triaj dimineața la intrare pe motiv ca sunt vreo 300 de copii . Sunt doar vizitați in clasa ulterior. Afara au fost scoși de f puține ori , sa fi fost de 3 ori din sept-ian. Motivul: “ unii copii au muci și tușesc “ (d-na Matei). La meniu scrie ca primesc paste cu cașcaval , fetița îmi spune ca primesc paste cu zahăr . Dacă au scris ca primesc ananas , au primit mar .Poze , cu foarte mult sictir după multe rugăminti . “Nu pot face poze ca nu am buzunare la pantaloni si nu pot lua telefonul cu mine”. Cadourile le-au plăcut , voucher de 250 RON la Coresi si apoi de 8 Martie voucher la Spa la Kronwell. Ai cu toate astea , părinții săracii au așteptat o poza și de 1 Martie și de 8 Martie . Se întrebau pe grup oare ne trimit ceva poze ca al meu a dus mărțișoare , oare cum au reacționat . Nimic, nici o poza, nici un video.Apoi activitatea de 8 Martie a însemnat sa așeze copii pe scaunele , sa țină o inima roșie in mâna si sa cânte un cântecel pe care îl cânta de fapt d-na Matei . Aceasta a fost activitatea de 8 Martie .
La alta grupa, o educatoare a lovit o fetița. Și multe altele . Din Februarie am retras fetița și e la alta grădinița unde ar merge și in Weekend . Diferența de vreo 30 de ani (de pregătire didactica si pedagogica ) intre cele doua.
Dragi părinți care urmăriți recenziile in urma cărora sa decideți dacă e sau nu grădinița buna pt copilul dvs ,d-na Juravle Raluca , care mai jos își da singura 5 stele de pe 2 conturi diferite iar pt ca am postat experiența noastră a început sa ma hărțuiască cu telefoane si mesaje sa șterg ce am scris. Cam asta este pregătirea dânsei , sau pe românește , cam atât o duce capul. Păcat de generațiile de copii care sunt “educați “ asa si pentru care aceasta perioada de 3-6 ani este cea mai importantă in dezvoltarea lor ca adult.
Raluca Adriana Juravle
Raluca Adriana Juravle2 ani în urmă
Anca Dinescu
Anca Dinescu4 ani în urmă
Suuuper familie
Nisha Nishaa
Nisha Nishaa4 ani în urmă
Jury Ralu
Jury Ralu4 ani în urmă
Izabela deaconu
Izabela deaconu5 ani în urmă
Pedro neagu1
Pedro neagu16 ani în urmă
Este o gradinita forte buna
Voroneanu Mihai
Voroneanu Mihai6 ani în urmă
Toncean Ciprian
Toncean Ciprian8 ani în urmă
Una dintre cele mai mari grădinițe din Brașov. Personal calificat! Recomand!
Locații recomandate