/Brasov/Gradinita

Clubul de Excelență Canină Patrocle

Strada Enupărului 7, Brașov, România

Clubul de Excelență Canină Patrocle
Gradinita
4.9
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5R+C5 Brașov, România
+40 726 666 626
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia Duta
Iulia Duta2 ani în urmă
Super grijulii cu cățeii și cu nevoile lor particulare.
Casuta Livada
Casuta Livada2 ani în urmă
Este o pensiune care ofera parintilor de animalute siguranta ca sufletelele lor sunt foarte bine ingrijite, au teren mare in care sa isi consume energia. Primesc de doua ori pe zi filmulete in care isi vad sufletelele cum se joaca si socializeaza cu alti catelusi. Pot vedea si ce fac catelusii in padoc, daca dorm, daca sunt curati. Le multumesc inca o data pentru grija si dragostea care i-au aratat-o mustacioasei mele.
Ciprian Feticu
Ciprian Feticu2 ani în urmă
SUPERLATIV !!!
Max a fost gazduit la aceasta pensiune canina si totul a fost la superlativ, oameni profesionisti, implicati si dedicati, conditii excelente si atentie maxima pentru animale !
Am avut ceva emotii ca nu mai vrea sa vina acasa 🙂🙃😉😀!!!
Bianca Marina Stana
Bianca Marina Stana2 ani în urmă
Am fost in strainatate si am putut compara o pensiune canina cu aceasta.

La Patrocle Dog Hotel:
– padocurile sunt mici
– cainii pot vedea in afara padocului (alti caini, oameni, sau alta miscare, care ii poate agita)
– grilajele padocurilor sunt atat de slabe incat unii caini le-au rupt; ele nu au fost schimbate cu unele mai puternice
– angajatii nu au formare profesionala sau specializata
– cainii nu sunt scosi indeajuns de mult afara (nu se tine cont de nevoile specifice ale fiecarui caine, desi contractul mentioneaza acest lucru)
– nu exista proceduri de scoatere a cainilor in grupuri (lucru care duce la batai intre caini)
– nu exista proceduri de socializare proactive, ci doar reactive
– cainii nu sunt ajutati sa se obisnuiasca cu noul mediu si singuratatea
– se trimit multe filmari si poze cu caini fericiti afara, dar nu se mentioneaza eventuale probleme cu alti caini
Maria
Maria3 ani în urmă
Mulțumim mult!! Luna noastră, o minunata bichonita oarba, a fost foarte bine îngrijită aici. Andi a fost minunata și a răsfățat o cat timp noi am fost plecați din oraș. Am primit filmulețe cu Lunica la plimbare de mai multe ori pe zi. Se vedea ca e fericita în gradina clubului, a învățat ca poate alerga libera fara sa se lovească și ne a umplut inima sa vedem ca mergea la Andi sa se alinte. S a bucurat mult sa ne vadă dar știm deja ca putem planifica cu încredere alte vacante 🤩.
Obs. Am mai avut o experienta cu ceva timp în urma la o alta locație de unde am luat o răgușita, speriata și mirosind a pipi. De atunci ne a fost greu sa mai incercam altceva. Acum știm ca se poate și altfel și ne bucuram ca exista oameni ca cei de la Clubul de excelenta Canina Patrocle!!! Multumim!!🙏🙏🙏
Dany B
Dany B4 ani în urmă
Patrocle Dog Hotel s-a născut exact cand aveam mare nevoie de gradinita pentru akițoiul nostru. Un loc unde putem lăsa câinele cu toata increderea, stiind ca este in siguranță si are alaturi un om cu suflet mare, care îi ofera pe lânga joaca, socializare, educatie, multa multa afectiune. La Patrocle Hotel, cainii beneficiaza de conditii deosebite de cazare in functie de talie, spatii largi si curate, camere frumos amenajate, o curte generoasa unde pot alerga in voie , iar sistemul web cam e minunat. Poti la orice ora sa vezi ce face cuțul tau.
Multumim Adi Taus pentru inițiativă, profesionalism, răbdare, implicare si serviciile de care beneficiază câinii care sunt cazati in acest hotel.
The best of the best !
Larisa Radu
Larisa Radu4 ani în urmă
Sa va povestesc experiența mea cu acești oameni faini. Având doua “ pipete” cum le spun eu ( un Bichon si un yorky), doua fiare care stau in casa si dorm in pat si având deja o experiența nesatisfăcătoare in ai lăsa la o pensiune canină, am fost un pic circumspecta. Dar ce am găsit aici? Un loc cald pentru ei, grija, intelegere, joaca cât cuprinde si nu in ultimul rând un om tare fain. Se vede “ din avion” ca Adi e un om care iubește câinii din tot sufletul după cum vorbește cu ei, se joaca, le oferă toata atenția de care au nevoie( altfel nu s-ar putea). Pentru prima oară nu mi-a fost dor de ei, am avut posibilitatea sa ii văd de câte ori am dorit, apoi Adi m-a ținut la curent cu absolut tot. Daca aveți nevoie si nu știți unde sa va lasati prietenii necuvântători, găsiți aici tot ceea ce au nevoie, ii recomand din tot sufletul! Felicitări Adi pt acest loc, pentru ceea ce faci pt ei si in special felicitări pentru omul din tine!😊
Iulia Teodorescu
Iulia Teodorescu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile oferite si vom reveni cu siguranta la voi.
Apreciez grija de care ati dat dovada fata de catelusul nostru care fost cazat mai multe zile si a primit multa atentie si rabdare din partea tuturor fiind un animalut mai emotiv si sensibil.
In toata perioada cat a fost in ingrijirea Dog Hotelului am primit zilnic filmulete si informatii cu privire la situatia lui si am putut inclusiv sa urmarim pe camere in timp real tot ceea ce face.
RECOMAND!!
Locații recomandate