/Bistrita nasaud/Gradinita

Grand Slam Tennis Club Bistrita

Drumul Cetății 26, Bistrița 420196, România

Grand Slam Tennis Club Bistrita
Gradinita
4.6
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FXV+CC Bistrița, România
+40 723 374 604
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu gheorghe pop
Liviu gheorghe pop2 ani în urmă
Ok.placut
CosmoPeterBau
CosmoPeterBau4 ani în urmă
Pentru clientii mici si mari , care isi doresc sa invete tenis,la acest club vor întâlni antrenori foarte bine pregătiți, devotați meseriei,mereu in pas cu noile tehnici , focusati pe clienti pentru a-i motiva, a le dezvolta tehnica de joc, si a le maximiza potențialul in vederea de ce nu , a accederii in competiile sportive naționale si internationale.
Gazde primitoare, de fiecare dată atmosfera a fost una prietenoasă, calitatea terenurilor este foarte buna, fiind lăudată de toți cei care i-au trecut pragul.

Pentru iubitorii de pizza si nu numai ,exista local cu preparate specific americane.

Recomand cu căldură, tuturor iubitorilor de tenis ,de toate vârstele, de la invatacei , amatori până la jucătorii din circuitele naționale și internaționale.
Timea Cuceu
Timea Cuceu4 ani în urmă
Evaziune fiscala, nu emit bon fiscal la nici un serviciu pe care il presteaza. Pe această baza au loc numeroase turnee de tenis si nimeni nu primește bon fiscal. Nici macar nu au casa de marcat. Rușine!
Alin Rus
Alin Rus4 ani în urmă
Terenurile sunt super
Mâncare cu specific american este extraordinară (porțiile sunt uriașe)
Hatiegan Iuliu
Hatiegan Iuliu2 ani în urmă
Este un Club profi pentru iubitorii de tennis. La snackbarul din incintă se mănâncă de nota 10 la prețuri modeste. Toată stima pt tot personalul. Deși suntem din Cluj, așteptăm cu nerăbdare se revenim la acest club. Țin să specific am fost influențat de nimeni pt aceste aprecieri.
Iuliu hatiegan
Iuliu hatiegan2 ani în urmă
Niște oameni devotați iubitorilor de sport, oferind respect copiilor care vin la turnee. Foarte bine organizați și implicați în organizarea turneelor. Recomand, sunt printre puțini organizatori de circuite și turnee care oferă calitate. Recomand și pizza barul din incintă. Preturi bune și calitate superioară la produsele servite. Am văzut o recenzie că nu oferă bon, o frustrata care nu a fost în alte locații, gen București. Chiar am primit bon la orice
Melania Deer
Melania Deer2 ani în urmă
Calitate!
Ducu Gavan
Ducu Gavan2 ani în urmă
Un complex de tenis,bine pus la punct!
Locații recomandate