/Arges/Gradinita

Lexford Castel Scoala & Gradinita Particulara

Pitești, România

Lexford Castel Scoala & Gradinita Particulara
Gradinita
4.5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VR8V+C6 Pitești, România
+40 741 771 008
scoalalexford.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emy Tim
Emy Tim4 ani în urmă
Buna ziua! Avand in vedere faptul ca am o fetita in clasa 0 in aceasta unitate de invatamant, imi permit sa-mi expun cateva pareri:
In primul rand... tin sa multumesc tutror cadrelor pentru faptul ca au dat si dau dovada de profesionalism , comportamentul acestora fata de copii a fost ireprosabil. Intr-un cuvant...voi contiunua cu inima deschisa sa-mi aduc copilul aici, fiindca am toata increderea in tot personalul incluzandul aici si pe Domnul Gherzan, un manager ce-si da toata silinta sa fie totul ok.
Roosh don
Roosh don4 ani în urmă
Darius, baietelul meu, este in clasa 0 la aceasta scoala(in clasa de unde a plecat fetita doamnei Stanescu Roxana) si pot sa garantez ca atat eu cat si ceilalti 14 parinti suntem foarte multumiti de alegerea facuta. Doamna Stanescu este singura care a mutat copilul din aceasta clasa, insa mutarea copilului nu s-a datorat conditilor din scoala, ci a fost rezultatul unor divergente intre aceasta doamna si ceilalti 15 parinti ai copiilor din aceasta clasa. Prin urmare consider ca doamna Stanescu este subiectiva in redactarea acestei recenzii.
Oana Adelina Dumitrescu
Oana Adelina Dumitrescu4 ani în urmă
Buna ziua,eu am avut primul copil din clasa 0 si cel mic de la un an si jumatate la aceasta scoala privata si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute inclusiv in clasa a 4 a fiind olimpica la matematica si romana (faza nationala) cu un punctaj de 98p si 96p.Recomand cu incredere !!! Mai ales cursurile de engleza intensiv se cunosc si fac diferenta fata de scolile de stat.
Roxana Stanescu
Roxana Stanescu4 ani în urmă
Lipsa camere supraveghere exterioare si lipsa pazei !
In 6 luni am cunoscut 4 profesoare de after ca sa nu mai spun ca era cat pe ce sa o pierdem si pe profesoara de clasa dar s au revoltat parintii.
Lista poate continua!
La o asa "experienta" nici nu trebuiau sa existe.
Dupa 6 luni ne-am decis ca vrem binele pt copil si l-am mutat intr o scoala de stat unde exista atat camere de supraveghere cat si pază!
Siguranta copiilor ar trebui sa fie o prioritate !
Lavinia Andreea Stanciu
Lavinia Andreea Stanciu4 ani în urmă
Camelia Bodîrlău
Camelia Bodîrlău5 ani în urmă
Ionut Cristian Cirstea
Ionut Cristian Cirstea6 ani în urmă
Am ramas cu o impresie nu prea placuta . Cand mergi la o scoala privata te astept ca totul sa fie aliniat la liniuta si totul sa fie frumos - doar este scoala privata si platesti pentru servicii . Eu nu am fost multumit de ce am vazut , vorbesc strict de locatie nu de personalul angajat .
Elena Ionescu
Elena Ionescu2 ani în urmă
Locații recomandate