/Timis/Fotograf

Ramona Ilie Beauty Portraits Timisoara

Strada Someș 20B1, Chișoda 307221, România

Ramona Ilie Beauty Portraits Timisoara
Fotograf
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P639+J3 Chișoda, România
+40 769 276 699
ramonailie.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Zanocea
Andreea Zanocea4 ani în urmă
Intalnirea cu Ramona e poate unul din cele mai frumoase momente de anul asta. Bucurie, relaxare in fata camerei foto 🤔 cine ar fi crezut ? Cea mai buna terapie pe care am descoperit-o pana acum si o recomand fiecarei femei.Toate avem momente in viata in care sufletul ne e ciobiri sau corpul sufera. Sedinta foto a Ramonei si pozele de dupa sunt cea mai buna alinare. It's a must ! Recomand cu mare, mare drag si voi reveni ca la cea mai buna prietena. Multumesc Ramona ca ai avut răbdare cu mine, ca m-ai descoperit de parca ne stiam de o viata si mai ales pentru experienta.
Oana Gavrila
Oana Gavrila4 ani în urmă
Ingredientele principale ale sedintei foto cu Ramona: emotie, energie pozitiva, rabdare si profesionalism.
Rezultatul: fotografii minunate pentru care iti multumesc!
Ne vom revedea cu siguranta in curand. :)
Andreea Beatrice Zanocea
Andreea Beatrice Zanocea2 ani în urmă
Am stat ani la rand în spatele camerei. Nu m-a tentat niciodată sa ies pe sticla, sa pozez cu atât mai puțin. Mi-am luat inima în dinți și am zis " Nu am nimic de pierdut, ce se poate întâmpla ?" Am ales asta într-un moment greu din viata mea, după luni de recuperare în care am tras de mine sa redevin om. În timpul ședinței foto ma simțeam ca și cum m-aș reface din milioane de cioburi iar când am primit pozele reacția tuturor a fost wow... Nu am spus nici familiei ce am de gând sa fac. După această experiență știu sigur ce voi mai face și ce recomand oricărei femei : terapie prin shooting. E cea mai tare chestie ever. Lasă un străin sa te descopere iar la plecare vei mai avea un prieten. Un prieten care a văzut în tine ce altora le-a trecut neobservat. Și da, aștept ziua mea ca Ramona sa ma surprinda an de an cu câte o poza pe care nu o știam ❤️
Maria Borsi - Adam
Maria Borsi - Adam2 ani în urmă
Din fire , sunt o persoana mai retrasă, usor introvertita as spune. Nu imi place sa ma expun, dar atunci cand sunt nevoită să o fac, este in scop personal sau profesional.
Ramona a reușit să scoată emoția la suprafață prin răbdarea si profesionalismul de care a dat dovadă. Ma facut sa ma eliberez de inhibiții și a extras ce a fost mai frumos de la mine.
O experiență unică

Multumesc,Ramona!
Monica Ioana
Monica Ioana2 ani în urmă
M-am simtit minunat la sedinta foto alaturi de tine, Ramona! S-a creat imediat intre noi o conexiune, ca si cum ne stiam de cativa ani! Esti o profesionista si m-as lasa oricand pe "mainile tale" pentru o sedinta foto!
Stocchero Iris
Stocchero Iris2 ani în urmă
M-am simtit foarte bine la sedinta foto, iar pozele au iesit superbe. Mi-a facut placere sa o cunosc pe Ramona, care este o femeie minunata. Recomand cu incredere!
Fabiola Stoicuta
Fabiola Stoicuta2 ani în urmă
O mica magie cu Ramona Ilie. Momentele petrecute alaturi de ea sunt magice. Te ajuta sa fii relaxat, sa fii tu. Te invata cum sa te uiti in camera si cand vezi pozele finale spui : Wau ! Multumesc pentru momentele petrecute impreuna. Pentru pozele minunate pe care acum le am in album.
Carla Hengelman
Carla Hengelman2 ani în urmă
Alături de Ramona am petrecut o oră de vis, timp în care au ieșit niște poze superbe, realizate cu mult profesionalism. Am regăsit în mine încrederea care de multe ori are tendința să se ascundă și îi mulțumesc Ramonei pentru că reușește să scoată la iveală frumusețea atâtor oameni minunați.❤️
Locații recomandate