/Timis/Fotograf

SinPRO

Ap.31A (interfon 22, Strada Vasile Alecsandri 7, Timișoara 300078, România

SinPRO
Fotograf
4.9
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64H+Q5 Timișoara, România
+40 256 400 800
sinpro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Livius Vlasin
Livius Vlasin2 ani în urmă
O experienta foarte faina, intr-un studio foarte profesionist. George m-a facut sa ma simt relaxat pe durata sesiunii. Multumesc echipei SinPro, cu siguranta as repeta experienta.
Andreea Zamfir
Andreea Zamfir2 ani în urmă
Nu am avut o experienta plăcută aici, cu sediul din Timisoara. Aveau o oferta de pret pe site la cursul de fotografie, daca nu era trecuta acolo (un pret si plata in 2 tranșe), nu ar fi vrut sa mi-o aplice. Am vrut sa vad sala in care se va desfășura cursul, sa cunosc trainerul, si apoi sa încheiem un contract. Cu jumatate de gura a acceptat, fara sa ezite sa specifice ca de cand cu pandemia, nimeni nu a mai vrut sa vina sa plateasca in persoana. Nu as fi platit fara sa vad sediul si sala inainte si fara un contract, plata online nu ar fi fost un impediment. Mi-a parut rau, mi-as fi dorit sa urmez cursul foto aici, mai ales dupa pareri pozitive si recomandare din partea lui Radu Grozescu, eram pregatita sa platesc dupa vizionarea salii/sediului si incheierii unui contract. Pana la urma, domnul a zis ca a gasit cursantii lipsa care au platit imediat, umplând grupa. Ceea nu cred ca era adevarat, incat pe site a mai fost un loc liber destula vreme dupa aceasta intamplare.Probabil cand ai nereguli in desfasurarea afacerii, procedezi asa.
Adriana Petrutescu
Adriana Petrutescu2 ani în urmă
Mulțumesc SINPRO pentru serviciile foarte profesioniste: rabdare, amabilitate, pe lângă toate au oferit și sfaturi de calitate plus bonusurile oferite, preturi foarte bune, pot spune preț mic calitate mare. Sunt foarte incantata și mulțumită! Servicii de calitate oferite de profesioniști adevărati!
Dan Dima
Dan Dima2 ani în urmă
APELATI LA SINPRO PENTRU SEVICII DE CALITATE!
In urma cu cîteva zile am achizitionat un aparat foto.Nefiind nou,a avut nevoie de curatare a obiectivului si senzorului.Am avut buna inspiratie sa aleg SinPRO,unde l-am cunoscut pe George,un profesionist adevarat,meticulos .Datorita lui am acum un aparat foto ca nou.Dar cîștigul cel mai mare este ca l-am cunoscut pe George,un om pe cinste.
Recomand serviciile SinPRO oricind!
Neli Dan
Neli Dan2 ani în urmă
Sunt in Romania? Asa mă intrebam, când am ajuns la Sin Pro. Nu imi venea sa cred.. Am crezut ca sunt in Austria, Germania, sau alte tari..de genul.. Mai rar intalnesti in Romania, si mai ales in domeniul asta asa profesionalism. Pot spune cu toata sinceritatea, ca mi-a placut enorm. Profesionism, corectitudine, punctualitate, amabilitate, preturi mici, sfaturi gratis, ce doar in cursurile foto poti dobândi. Am dus aparatul foto la curatat, tin sa va spun ca era varză (am incercat eu sa il repar, haha). Nici nou nu arata asa bine ca acum. Totul s-a rezolvat de pe o zi pe alta. Si pe langa ce am platit, tot ce a fost defect, a fost reparat, bineinteles, ca bonus. Mai oameni buni, stau si ma intreb, daca am avea mai multi oameni, si firme de genul asta in Romania, unde si la ce nivel ar fi România? Dar, sa nu mai lungesc, ca de incantata ce sunt, imi vine sa tot scriu, George Sinescu si sotia lui, fondatorii firmei, sunt oameni si,, meseriași,, de nota +infinit. Mulțumesc ❤️
Andrei Niciu
Andrei Niciu2 ani în urmă
Excelente servicii! Am apelat la ei pentru curatare DSLR (camera senzor, senzor, exterior, lentile obiectiv si montura), iar rezultatul a fost peste asteptari. George e profesionist si amabil. M-a invatat sa detectez diverse probleme, cum sa curat aparatul si m-a ajutat si cu fine-tuning-ul auto-focus-ului.
Recomand!
Otniel Lupu
Otniel Lupu2 ani în urmă
Un loc în care am reușit să învăț multe și de unde mai am de învățat multe. Vreau sa revin și pentru alte cursuri.
Am tot respectul pentru George, mulțumim pentru primirea ospitaliera de fiecare data, pentru calmul care îl ai cu toți cursanții și nu în ultimul rând pentru tot ce am învățat de la tine.
Recomand acest loc așa cum am făcut-o de multe ori și până acum.
Adrian B.
Adrian B.2 ani în urmă
George este foarte amabil si bine organizat. Rezolvarea problemei la aparat a durat cateva minute. De asemenea, am ramas si cu multe sfaturi utile primite. Recomand cu placere!
Locații recomandate