/Timis/Fotograf

PSImage

Bulevardul General Ion Dragalina nr 7 etaj 2, ap. 14, Timișoara 300192, România

PSImage
Fotograf
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6V6+GQ Timișoara, România
+40 745 843 388
psimage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 14–19
Mirecuri: 14–19
Joi: 14–19
Vineri: 14–19
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 12–19
Scrie o recenzie
Raluca-Ioana Tipluica
Raluca-Ioana Tipluica2 ani în urmă
Svetomir e omul pe care orice si-ar dori sa-l aibe alaturi in momentele importante, cu incarcatura emotionala deosebita precum botezul copiilor. El ne-a fost alaturi la botezul ambelor fiice si a facut o treaba minunata. Pozele facute de Sveto au viata si suflet! Recomand cu toata increderea.
Aurelian Epuraș
Aurelian Epuraș2 ani în urmă
Fotografii excelente, rezultatul așteptat ❤️! Lucrăm de ceva timp împreună (8 ani), ne bucurăm de colaborare, de promptitudine și profesionalismul celor de la PSImage!
Elisabeta Pancea
Elisabeta Pancea2 ani în urmă
PSImage oferă experiențe plăcute, nu doar servicii diversificate.
Svetomir este un profesionist, are idei și sfaturi pentru fiecare situație, precum și câte o glumă cu care să destindă atmosfera, să aducă un zâmbet pe fața celor care îi calcă pragul.
Recomand cu încredere!
Ana-Maria-Oana Bora
Ana-Maria-Oana Bora2 ani în urmă
Svetomir este un fotograf pasionat care doreste sa obtina intotdeauna imaginea reala si in poze. Tot timpul vine cu sfaturi utile pentru niste imagini de neuitat.
Raimond Bassmann
Raimond Bassmann2 ani în urmă
Super!
Alex Munteanu
Alex Munteanu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Sveto @ PSImage este un fotograf muncitor și pasionat, unul dintre cei mai buni din regiune. Lucrare cu adevărat uimitoare și unică, aducând fotografia la ceea ce ar trebui să fie ca formă de artă și nu numai. Îl recomand cu siguranță!

(Original)
Sveto @ PSImage is a hardworking and passionate photographer, one of the best in the region. Truly amazing and unique work, bringing photography to what it should be as an art form and beyond. I definitely recommend him!
Adri Krall
Adri Krall2 ani în urmă
(Tradus de Google) Fotograf profesionist și prietenos. Cea mai bună colaborare, muncă rapidă și eficientă, transparentă și rezistentă, curioasă cu un spirit orientat spre detalii, de asemenea, vechi prieten valoros.
Cu siguranță recomand Svetomir!

(Original)
Friendly professional open minded photographer. Best collaboration, fast and efficient work, transparent and resilient, curious with a detail oriented spirit, also, valuable old friend.
I definitely recommend Svetomir!
Silvana Rezmerita (Rimma Jenkins)
Silvana Rezmerita (Rimma Jenkins)2 ani în urmă
(Tradus de Google) Recomandați cu tărie serviciile lui Sveto! S-a dovedit a fi mai mult decât un fotograf profesionist! El a fost, de asemenea, un bun consilier și un bun prieten ori de câte ori a avut o ședință foto împreună!

(Original)
Highly recommend Sveto's services! He proved to be more than just a professional photographer! He was also a good advisor and a good friend whenever he had a photoshoot together!
Locații recomandate