/Sibiu/Fotograf

Medialog

Str. Intrarea Siretului 4, Sibiu 557260, România

Medialog
Fotograf
4.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4CR+94 Sibiu, România
+40 744 625 325
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alin Moldovan
Alin Moldovan2 ani în urmă
Am lucrat si lucram in continuare la mai multe proiecte cu cei de la Medialog si pot spune ca am fost de fiecare data foarte multumiti, de creativitatea, promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. Consider ca intr-o colaborare in acest domeniu, pe langa rezultatul final, conteaza foarte mult si comunicarea, iar din acest punct de vedere Alex Modi a dat mereu dovada ca intelege viziunea noastra si ca o poate trasnpune intr-un mod care genereaza mereu rezultate peste asteptari. A, da si sa nu uitam de preturile decente!
Darius Dragoi
Darius Dragoi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Profesionalismul Medialog este excepțional de la început până la sfârșit. Lucrând cu ei, am avut experiența plăcută de a asista la o echipă care are grijă de clientul lor, precum și de clienții clientului lor. Empatici, atenți și fulgerători, au oferit rezultate care mi-au depășit cu mult așteptările. Cu siguranță va lucra din nou cu ei!

(Original)
Medialog's professionalism is exceptional from start to finish. Working with them, I've had the pleasant experience to witness a team that cares about their client as well as the clients of their client. Empathetic, thoughtful and lightning-fast, they've delivered results that far exceeded my expectations. Will definitely work with them again!
Norbert Reisenauer
Norbert Reisenauer2 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte creativ, talentat și rapid. Proiectele sale sunt personalizate conform specificațiilor clienților și pur și simplu uimitoare !! Nu pot decât să o recomand cu căldură .. !!

(Original)
Sehr kreativ, begabt und schnell. Seine Designs sind maßgeschneidert nach Kundenwunsch und einfach umwerfend!! Kann ich nur wärmstens empfehlen..!!
Cristiana Lupu
Cristiana Lupu2 ani în urmă
Oameni creativi, profesionisti si prompti. Au livrat proiectul in timp util si cu un detaliu la care nu m-am gandit si care a facut toata diferenta.
Victor Georgescu
Victor Georgescu3 ani în urmă
O echipa grozava, cu idei foarte creative si o executie in detaliu rafinata - toate vizualurile lor au fost primite foarte bine
Dan Negrea
Dan Negrea3 ani în urmă
Recomand aceasta societate!
Iulia Modi
Iulia Modi3 ani în urmă
(Tradus de Google) Medialog este o companie excelentă. Am fost foarte mulțumit de Alex, care a răspuns imediat solicitărilor mele, mi-a făcut un logo frumos și un site bun. El lucrează rapid și rezultatul este întotdeauna minunat.

(Original)
Medialog is a great company. I was very happy with Alex, who immediately responded to my requests, he made me a nice logo and a good website. He works fast and the result is always awesome.
WhiteJedi Constantin
WhiteJedi Constantin3 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut o experiență excelentă cu Medialog. Servicii de cea mai bună calitate și executare rapidă, puteți vedea că aveți de-a face cu profesioniști cu ani de experiență. Imaginea afacerii mele a fost mult îmbunătățită. Recomand total!

(Original)
Had a great experience with Medialog. Best quality services and fast execution, you can see you are dealing with professionals with years of experience. The image of my business was greatly improved. Totally recommend!
Locații recomandate