/Sibiu/Fotograf

DM

Șoseaua Alba Iulia 47A, Sibiu 550018, România

DM
Fotograf
4.3
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VJ+59 Sibiu, România
+40 374 772 025
dm-drogeriemarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Cristina Bădilă
Cristina Bădilă2 ani în urmă
Găsești de toate .... produse pentru ingrijire personală și curățenie prețurile sunt putin mai mari decât la supermarcket , dar au o gamă de produse mult mai largă .
Liviu-Gabriel Cojocaru
Liviu-Gabriel Cojocaru2 ani în urmă
Am cumparat o sticlă de sampon care era pe jumatate goala, nu am observat in magazin, desi ar trebui sa se verifice marfa mai bine
Just Aperson
Just Aperson4 ani în urmă
Preturi cam ridicate in comparatie cu restul magazinelor unde se gasesc marcile de aici. Personal plictisit si niciodata disponibil. Produsele de la Miss Sporty cauzeaza alergii. In rest, e acceptabil.
I Molnar
I Molnar4 ani în urmă
o mai mare implicare a angajatilor in ajutarea clientului ar fi binevenita. Produsul din imagine era ultimul pe raft; am cerut inca unul. Raspuns miserupist: daca nu mai e pe raft, nu mai avem. Serios? Depozit nu aveti? Ati verificat? Oare cum ar putea fi convinsi angajatii miserupisti sa se implice?
Otinel Roșu
Otinel Roșu4 ani în urmă
Un DM micuț, dar curat și aranjat în stilul specific magazinelor DM, în general. Fiind mai izolat și neavând un flux mare de clienți, aici puteți găsi oferte interesante la multe dintre produsele comercializate!
Augustin Ovidiu Tichindelean
Augustin Ovidiu Tichindelean4 ani în urmă
Multe produse bio ! Siropuri, vitamine, dulciuri, sucuri... O gamă variată de cosmetice și produse de spalat..personal amabil, preturi rezonabile....
Ovidiu Turcu
Ovidiu Turcu5 ani în urmă
Raport calitate pret foarte bun. Printre putinele magazine unde gasesti produse fără gluten, sau alți alergeni. Marfa este aranjată exemplar. Aveti posibilitatea sa alegeti produse nemțești! Parcarea este situată in fata magazinului. Recomandat pentru toți, indiferent de vârstă! Succes! 👍🙂👍
Mirela Lazarescu
Mirela Lazarescu5 ani în urmă
Aici gasesc cele mai multe produse bio sau organice unde raportul calitate-pret e foarte bun. Articole diverse, de la mancare si ingrijire personala la intretinere casa. Au si un mic loc de joaca pentru a ii tine ocupati pe cei mici cat faceti cumparaturile.
Locații recomandate