/Sibiu/Fotograf

Fotograf - Your story Sibiu

Str. Liviu Ciulei nr. 23, Cisnădie 555300, România

Fotograf - Your story Sibiu
Fotograf
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4CX+GQ Cisnădie, România
+40 757 184 742
your-story.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andrei Nutu
Andrei Nutu2 ani în urmă
Andrei e un profesionist, foarte atent la detalii, pune accent pe calitate, cu mult bun simț și cu zâmbetul pe buze, te face să te simți în largul tău. Îl recomand cu căldură!
Lazea Larisa
Lazea Larisa4 ani în urmă
Ne-am prezentat la sedinta foto fara sa stim la ce sa ne asteptam. Am fost primiti foarte calduros. Pe parcursul sedintei am primit constant indicatii iar comunicarea a fost excelenta.
Am fost suprinsi de capacitatea de a lucra cu spatiul si cu luminile, iar asta se vede foarte bine pe unghiurile si incadrarile din fotografii. Au fost si momente spontane cu cadre creative.
Au rezultat albume cu poze excelente din care greu poti alege doar o poza favorita. Din acest motiv am decis sa revenim. Am facut impreuna deja 3 sedinte foto pentru a marca momente importante in viata noastra. Si vom mai face.
Kovacs robert
Kovacs robert2 ani în urmă
Am avut norocul sa ne programeze Andrei la scurt timp dupa ce am sunat iar sedinta foto a fost foarte placuta. Andrei impreuna cu sotia au experienta cu bebelusi si s-au purtat cu mare grija si calm. Fotografiile au iesit foarte frumoase.
Claudiu Daniele
Claudiu Daniele2 ani în urmă
Andrei e un fotograf dedicat și profesionist. Sesiunea foto cu el a decurs foarte bine, iar rezultatul a fost și mai bun. Îl recomand 100% pentru a va capta momentele importante din viata voastră. Mulțumesc încă o data.
Cristina Ciurte
Cristina Ciurte2 ani în urmă
Am fost tare multumiti de fotografiile facute de Andrei la cununia civila, nunta si sedinta foto dupa nunta. Albumele sunt, de asemenea, minunate. Il recomand cu drag pe Andrei!
Andra Farcasi
Andra Farcasi2 ani în urmă
Ne doream sa avem amintiri frumoase de la evenimentul nostru si Andrei a reusit sa surprinda cadre deosebite. Am avut incredere in priceperea lui si a meritat :p
Titus constantinescu
Titus constantinescu2 ani în urmă
O experiență foto foarte plăcută, profesionalism desăvârșit.
Mulțumim
Marius Bunescu
Marius Bunescu2 ani în urmă
Un profesionist de nota 10! Recomand!
Locații recomandate