/Satu mare/Fotograf

Balog Zsolt Photographer - Fotograf Evenimente, Corporate, Portrete

Strada Ion Luca Caragiale 1, Satu Mare 440109, România

Balog Zsolt Photographer - Fotograf Evenimente, Corporate, Portrete
Fotograf
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVXX+V9 Satu Mare, România
+40 748 076 737
balogzsolt.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Norbert Szabo
Norbert Szabo2 ani în urmă
(Tradus de Google) Locație plăcută, cu chestii prietenoase.

(Original)
Pleasant location with a friendly stuff.
Minodora Peres
Minodora Peres2 ani în urmă
Cum am scris și pe contul meu de Facebook ".. anyone can take a picture but Zsolt Balog for us is the best photograph...📸💞📸..."

De la nunta surorii mele (acum 4 ani) am știut că pe el o să-l vreau ca fotograf la nunta mea, ulterior a mai fost fotograf la nunta altei persoane dragi din familie,la botezul nepoatei mele....și în toți acești ani din nou și din nou m-am convins că pe el îl vreau!
Iar la starea civila l-am avut! Și la nunta iar o să-l avem!🙉🙊🙈 ...și el numai scăpa de noi,va fi acolo la toate evenimentele importante nouă!

Un fotograf mai special, cu un zâmbet și o atitudine degajată dar profesionala, reușește să elibereze persoane inhibate de o cameră foto, prinde acele moment unice dintre tine și sora ta, fratele tău, părinții tăi, partenerul tau ori alte persoane dragi tie ( iar când te uiți la poze realizezi încă odată,că unele persoane cat de mult țin la tine sau cat de dragi îți sunt ție)... Uneori momentul/gestul capturat de Zsolt spune atât de mult. In general la un eveniment important din viața ta nu vezi lacrimile de fericire ale mamei tale, grija cu care sora ta îți aranjează ceva la ținută, privirea aceea plina de iubire cu care soțul tău se uită la tine,sau bucuria copiilor alergând printre mese.Dar dacă e acolo Zsolt sa prindă momentele ,o sa le vezi ulterior!
Roland Vig
Roland Vig3 ani în urmă
(Tradus de Google) Fotograf profesional cu abilități sociale excelente. Pe lângă crearea unor fotografii extraordinare, s-a asigurat că toată lumea se simte confortabil, se distrează și se bucură de experiență. Mulțumesc Zsolti pentru slujba și amintirile remarcabile!

(Original)
Profesional photographer with excelent social skills. Beside creating extraordinary photos he made sure everyone was comfortable, having fun and enjoying the experience. Thank you Zsolti for the remarkable job and memories!
Dana Rosu
Dana Rosu4 ani în urmă
Recomand cu mare drag, este serios, profesionist si om inainte de toate!!!
Szőlősi Zsombor
Szőlősi Zsombor5 ani în urmă
(Tradus de Google) Ce fotograf inspirat!
Pentru mine, un semn al unui fotograf priceput este abilitatea de a crea o fotografie extraordinară dintr-o scenă obișnuită. (Sperăm că) nu este dificil să faci o fotografie grozavă atunci când locul este luminos și frumos la fiecare colț, dar când setarea este blândă și iluminarea slabă, orice fotograf ar fi provocat să facă față situației. Nu Zsolt. Este un tip care ia aceste provocări și are abilitățile necesare pentru a reuși și a fi consecvent cu munca sa.

(Original)
What an inspiring photographer!
For me, a mark of a skilled photographer is the ability to create an extraordinary photo from an ordinary scene. It's (hopefully) not difficult to take a great photo when the venue is bright and beautiful at every corner, but when the setting is bland and the lighting is poor, any photographer would be challenged to make good of the situation. Not Zsolt. He is a guy who takes these challenges and has the skillsets to succeed and be consistent with his work.
Gyula Kalmár
Gyula Kalmár5 ani în urmă
(Tradus de Google) Mare fotograf și portret! Foarte recomandat!

(Original)
Great event and portrait photographer! Highly recommended!
Dan Hoble
Dan Hoble2 ani în urmă
Un om deosebit si foarte mult profesionalism. Mersii pentru pozele 3/4 😁
Bernadett M. Laszlo-Dobai
Bernadett M. Laszlo-Dobai2 ani în urmă
(Tradus de Google) Fotograf profesionist, depășește orice așteptare. Fotografiile sunt uimitoare!
Vă mulțumim că ați surprins fiecare detaliu! ⭐⭐⭐⭐⭐

(Original)
Professional photographer, exceeds every expectation. The photos are amazing!
Thank you for capturing every detail! ⭐⭐⭐⭐⭐
Locații recomandate