/Salaj/Fotograf

Fotoclar

nr 13 Strada Unirii Zalau Municipiul, Zalău 457246, România

Fotoclar
Fotograf
4.7
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53H3+WH Zalău, România
+40 742 147 122
fotoclar.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Júlia Veres
Júlia Veres2 ani în urmă
0 din punct de vedere de atenție de clienți. Nu țin promisiunea. Am trimis niște poze, și a doua zi când m-am dus să le ridic nu au fost gata pozele. Problema era că nici nu m-au anunțat, că pozele nu vor fi gata, ca să mă pot duce altundeva, ca să îmi fie gata în timp. Un brand din secolul 21 nu poate să-și primite așa ceva. Mi-au încurcat foarte rău.
Claudia Simon
Claudia Simon4 ani în urmă
Printuri de calitate, recomand! 🤗 echipă faină! Oameni plini de viață și glumeți, dar harnici și serioși.
Buda Cosmin
Buda Cosmin5 ani în urmă
Recomand. Sunt foarte profesionalisti. Prețuri bune.
Vixie
Vixie2 ani în urmă
Mi se pare foarte matur și profesional din partea dumneavoastră să batjocoriți un beneficiar al unui contract de o sumă foarte mare, beneficiar minor că să precizez, când acesta vine singur la sediu pentru a 3-a oară deoarece ați greșit o copertă de 3 ori. Este și amuzant deoarece considerați că beneficiarul își bate joc de dumneavoastră când acesta nu are nicio legătură cu ceea ce produceți și cere doar ce puteți oferi, ceea ce a cerut de la început, într-un tabel. Eu, unul din beneficiarii contractului, după ce previzualizarea coperții albumului nu mi-a fost trimisă nici mie, nici celorlalți beneficiari de către furnizor, am mers la sediu și am cerut o copertă nouă, cu poza și coperta corespunzătoare. Aceștia au greșit și a 2-a copertă, le-am spus iar că au greșit coperta (au pus una total opusă față de ce am cerut), apoi au greșit coperta pentru a 3-a oară intenționat (au pus poză greșită, nu cea pe care le-am dat-o eu de pe un stick, ceea ce înseamnă evident o greșeală intenționată). Le-am spus încă o dată că această copertă este greșită, iar reacția domnișoarei cu tatuaj a fost una foarte matură, spunându-i domnului Rosan "A spus că i-am greșit iar coperta, are un coșuleț și are o șuviță de par care nu stă bine" cu o voce foarte iritată, ca și cum eu am greșit cu ceva (menționez: nu am avut pretenția să îmi editeze ei poza, mi-am editat-o singură și le-am dat poză editată pe un stick, ca să pună poza cea needitată trebuia să o caute intr-un fisier cu alte 1000 de poze). Ei nu au mai vrut să refacă coperta deoarece eu "îmi bat joc de ei". Un aspect ce îmi dă dovadă de neprofesionalism este contractul în sine: nu este scris corect gramatical (cuvinte legate, nu au diacritice). După ce am dat un review scurt de pe telefon, domnul Rosan mi-a scris pe messenger, unde a fost foarte iritat în legătură cu acel review, apoi mi-a dat block. Acum câteva minute am primit un apel privat și cred că puteți ghici de la cine era, acum o zi m-am gândit să nu scriu alt review, dar asta a fost cireașa de pe tort. Așa că am scris un review ca la carte, "corect gramatical" care să justifice de ce am acordat o stea. Echipa Fotoclar (doar domnului Rosan și domnișoarei cu tatuaj) mesajul meu pentru dumneavostră este o vorbă din conversația mea cu domnul Rosan, spusă chiar de dânsul "este foarte ușor să faci rău, intenționat :)".
Cristian Marius Man
Cristian Marius Man2 ani în urmă
Echipa Fotoclar e formată din oameni în adevăratul sens al cuvântului. Doar la ei scot tot ce înseamnă foto și nu m-au dezamăgit niciodată. Calitatea oferită e super, iar ei fac eforturi pentru a mulțumi fiecare client. Ne-au ajutat cu o cabină foto în proiectul Petale-n Vânt (proiect caritabil) fără să pretindă bani. Sute de oameni s-au înghesuit să își facă poze la acel photo booth. Au scos toate fotografiile (cum ziceam, sute) pe cheltuiala lor. Deci și din punct de vedere uman sunt la superlativ. E curios că mai primesc review-uri negative (sigur, greșeli se mai fac), nu e ceva tipic. Per total, experiența mea cu ei e de nota 10.
Vasile Butuza
Vasile Butuza2 ani în urmă
Mi-am făcut un poster de 40x60 la ei. Calitatea foii este superbă și a imaginii la fel.
Cu siguranță îmi voi mai face postere aici.
Ionut C.
Ionut C.2 ani în urmă
Mereu când am apelat la serviciile lor au fost profesioniști, creativi și foarte răbdători. Nu am imprimat doar poze, ci m-au ajutat cu diverse articole de promovare. Recomand!
Elisabeta Marcus
Elisabeta Marcus2 ani în urmă
Echipa de nota 1000.
Felicitari!
Seriozitate,calitate,rapiditate,amabilitate,preturi excelente!!!!😘😘😘
Locații recomandate