/Prahova/Fotograf

Escamonde

Strada Gilortului 1B, Ploiești, România

Escamonde
Fotograf
4.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX5M+G4 Ploiești, România
+40 741 533 132
escamonde.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 16–22
Joi: 16–22
Vineri: 16–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel-Ionut SCHIOPU
Daniel-Ionut SCHIOPU2 ani în urmă
Merg la sala de escalada de vara trecuta. Cand am fost prima data, i-am spus lui Catalin, printre altele, ca urmeaza sa merg intr-o tura dificila (Braul de mijloc, Piatra Craiului), cu un grup mare de oameni. In acea tura, o persoana dintr-un grup care era in fata noastra a avut un accident si a fost luata cu elicopterul. In drum spre casa am primit un apel de la un numar pe care nu il aveam in agenda, era Catalin. M-a intrebat daca sunt ok, se ingrijorase ca puteam fi eu sau cineva din grupul meu in acel accident.
M-a impresionat foarte mult gestul lui, nu ma asteptam ca o persoana pe care abia o cunoscusem sa se intereseze de sanatatea mea.
Cu timpul am descoperit ca Escamonde nu e doar o sala de escalada, e o comunitate de oameni prietenosi, implicati in ecologie, arta, voluntariat si lista contiuna.
Cristina Cucu
Cristina Cucu2 ani în urmă
Este un club cu activități foarte variate: munte, fotografie, escaladă, teatru, muzică, desen... și lista se mărește de la an la an, căci o mână de oameni, conduși cu dibăcie și entuziasm de Cătălin Munteanu reușesc să ducă la bun sfârșit tot felul de proiecte faine. Am fost într-o tură în Făgăraș cu câțiva membri ai clubului și totul a decurs foarte bine, Cătălin fiind un lider foarte atent la detalii. Mulțumim! Keep up with the good work :)
Atașez câteva poze din tura de care vorbeam și de la cea mai artistică sală de escaladă în care am fost - construită, pictată și renovată de membrii Clubului Escamonde. Oamenii din Ploiești sunt extrem de norocoși să aibă asemenea loc în oraș!
Dulgheroiu Marius
Dulgheroiu Marius2 ani în urmă
Recomand, am participat la mai multe activitati ale clubului si de fiecare data atmosfera este relaxata, oamenii si copii se simt in siguranta iar locurile vizitate sunt alese pe masura.
Recomand si sala de catarat, vezi pozele. Incearca ciocolata calda

Daca tot cititi review-urile puteti verifica usor ca cele negative sunt toate postate cam in aceeasi zi, si apartin unor persoane de care nu am mai auzit pana acum si nici nu le-am vazut vreodata la club.
Claudia Ceaus
Claudia Ceaus2 ani în urmă
M-am inscris in clubul Escamonde in vara anului 2021 si de atunci am mers in cateva drumetii organizate de ghidul clubului, Catalin Munteanu, unele de-o zi altele de 2. De fiecare data totul a decurs foarte bine, Cataliin fiind o persoana foarte implicata si atenta la nevoile grupului. Nu m-am simtit niciodata in nesiguranta sau lasata in urma. Pe langa faptul ca este foarte bine pregatit si cunoaste foarte bine potecile, Catalin este si un fotograf foarte talentat, astfel la finalul drumetiilor veti avea si niste poze foarte frumoase! Recomand!
Constantinescu Oana
Constantinescu Oana2 ani în urmă
Club fain cu oameni faini, profesionisti si saritori.
Am organizat evenimente impreuna cu acest club si nu am decat cuvinte de lauda la adresa clubului si a lui Catalin.

Felicitari pentru demersurile faine si pentru profesionalism.

P.S. sa nu credeti recenziile proaste. Sunt de la oameni care nu au interactionat niciodata cu clubul si doar vor sa faca rau. Rusine.
Oana munteanu
Oana munteanu2 ani în urmă
Felicitări, Cătălin pentru tot ceea ce faci!
Meriți din plin cele 5*.
Caboolet
Caboolet2 ani în urmă
Foarte neserioși! Nu recomand sub nici o forma! Evitați!!!
Visan Oana Maria
Visan Oana Maria2 ani în urmă
Un loc cum nici nu va puteti imagina ca exista in Ploiesti! Nu stiu ce am facut noi ca cetateni, sa.l meritam pe Catalin Munteanu in viata noastra..pe el si tot ceea ce iese din mainile lui.
De fiecare data cand mergem acolo, eu si fetele mele ne simtit FERICITE, FERITE SI IN SIGURANTA, si mai ales..SIMTIM ACEEA BUNA ENERGIE pe care doar un Om care.si lasa o bucatica din suflet, din drag si visare, o poate aduce unor, aparente obiecte sau case sau locuri lipiste de "viata".
Escamonde..este..CEL MAI FRUMOS LOC DE UNDE POTI VISA DIN PLOIESTI! 👍👍👍
Locații recomandate