/Prahova/Fotograf

Dm drogerie markt

Bulevardul Nicolae Bălcescu 46, Câmpina 105600, România

Dm drogerie markt
Fotograf
4.2
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4P8W+63 Câmpina, România
+40 374 772 111
dm-drogeriemarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Sandra Elena
Sandra Elena2 ani în urmă
Nesimtita aia de la casa mi-a pus bonul in punga primele produse si dupa am mai cumpărat un rimel si un creion pe care nu le-a pus in punga,eu acum
sunt la Bucuresti si dau sa ma uit in plasa si ce sa vedeti nu am produsele,voi face MARE PLÂNGERE DIRECT PE CORPORATE PE LANGA FAPTUL CA ITI VORBESC CU SILA!Si am bonul achitat vreau sa ma duc la un magazin de DM si sa imi dea produsele achitate! era datoria ei sa le puna in plasa daca bonul
la pus corect?
Ra Mona
Ra Mona2 ani în urmă
Am rămas fără deodorant..și după o zi lungă de muncă, adica azi 21.08.2021 ora19.35 m-am îndreptat către magazinul meu favorit de cosmetice. Am ajuns, am intrat, m-am îndreptat spre raftul de deodorante și mi-am achizitionat deodorantul obișnuit, dar am vrut să încerc altceva. Am căutat in raft un esantion tester ,dar nu am găsit și am cautat un deodorant desfăcut. Am încercat un pic să vad cum miroase iar vanzatoarea m-a atenționat să nu mai incerc produsele pe ton destul de acut , am răspuns că vreau să cumpăr! Deodorantul era desfăcut!!!Mi-a răspuns că nu este sigură ca vreau să cumpăr!!! Întrebare: de când ești obligat să cumperi orbește un produs cosmetic parfumat de care nu știi cum miroase?!!! După ce am plătit produsele, inclusiv deodorantul probat, i-am spus vanzatoarei că produsul era desigilat! Mi-a răspuns că produsul a fost desfăcut tot de una ca mine!!! I-am spus ca nu e normal ca sa nu existe eșantioane de probă . Mi -a răspuns că la câte deodorante se aduc marfa in mgazin, ce ar însemna să existe eșantioane la toate deodorantele?!!!! I-am răspuns că în străinătate și la magazinele care se respectă există eșantioane! Ea mi-a răspuns că trăim în România și că să cumpăr din străinătate dacă nu îmi convine!! I-am răspuns că o voi reclama pentru atitudinea ei față de clienți! Întrebare: cum alegeți personalul care vinde în magazin? Le dați un test de prostie si de lipsă de bun simț înainte?? Nu mai spun că orice produs cosmetic din rafturile magazinului dvs este desigilat!! Apropo de pandemie! OPC SI DSP-ul știe ce se întâmplă în magazinul dvs??! Sau magazinele dm nu sunt verificate de DSP și OPC??!! Nu ma voi opri aici cu "reclama" la altitudinea vânzătoarelor si neregulilor din magazinul dumneavoastră!Voi posta în continuare pe rețelele sociale ca lumea să vă cunoască și părțile lipsite de bun simț! De asemenea am fost amenințată că sunt camere de luat vederi si că totul este înregistrat! Bun! Aș vrea să văd ce măsuri luați vizavi de problema aceasta! Nu cred că eu am avut o atitudine decât de răspuns la ostilitatea și aerele de superioritate ale vanzatoarei, care practic comenta în urma mea..
Naomi Calugaru
Naomi Calugaru2 ani în urmă
Cosmetice într-o gama variata, inclusiv bio. Preturile unor produse pot fi puțin mai mari daca în hipermarket.
Luc 7
Luc 74 ani în urmă
Lucruri multe și mărunte în general cam scumpe.
Ana maria gugiu
Ana maria gugiu4 ani în urmă
Personal nepoliticos și neinstriut! Produsele in schimb de 5 stele!
Dana Macri
Dana Macri5 ani în urmă
Au refuzat sa ofere produsul din oferta 1+1 pe motiv că deja platisem . Consider ca era corect sa ne ingirmeze că trebuua sa luam noi cadoul de la raft .
Emil Baraian
Emil Baraian6 ani în urmă
Magazin foarte bun de produse cosmetice din toate categoriile.
Miruna Dumitrascu
Miruna Dumitrascu2 ani în urmă
Dând aceasta recenzie ma refer strict la personal. Nu exista data în care merg acolo și nu trebuie sa alerg prin magazin după o vânzătoare care sa vina la casa. Atunci când sunt promoții ori se dau vouchere, vânzătoarele uita de fiecare data sa dea, am cumpărat din acest magazin de a lungul timpului de sume colosale iar nesimtirea acestora e în floare.
Locații recomandate