/Mures/Fotograf

Ciprian Radut Photography

Strada Armatei 94, Târnăveni 545600, România

Ciprian Radut Photography
Fotograf
4.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
877W+JV Târnăveni, România
+40 745 510 297
ciprianradut.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aftenie Sergiu
Aftenie Sergiu2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate maxima și servicii de calitate. Dacă aveți nevoie de fotografii pentru afacerea voastră puteți apela la Cipri cu încredere. Eu cu siguranță o sa mai apelez la el.
Ecronus First
Ecronus First5 ani în urmă
Un fotograf de excepție. Recomand.
Florin Pop
Florin Pop6 ani în urmă
Datorita lui Ciprian am scapat de griji in ceea ce priveste fotografiile de nunta. A dat dovada de mult profesionalism, atentie la detalii si a tinut cont de dorintele noastre, ceea ce am apreciat foarte mult. Cu toate ca a fost o zi innorata, Ciprian a reusit sa faca din poze un adevarat vis. Buna lui dispozitie si atitudinea prietenoasa ne-a facut sa ne simtim in largul nostru la sedintele foto. Il recomandam cu mare drag si incredere tuturor mirilor care vor sa aiba parte de servicii de foarte buna calitate la un pret avantajos. II suntem recunoscatori pentru amintirile frumoase de care ne vom bucura toata viata.
Paulina Ivan
Paulina Ivan6 ani în urmă
Colaborarea cu Ciprian Radut Photography înseamnă mai presus de toate, că ceea ce îţi doreşti vei obţine cu adevărat – şi anume emoţia şi esenţa celui mai frumos moment din viaţă surprins şi imortalizat în imagini de vis. Competenţa, profesionalismul, respectul, sunt doar unele dintre lucrurile pe care le-am descoperit colaborând cu Ciprian. Suntem extrem de mulţumiţi de rezultatul acestei colaborări şi suntem convinşi că va oferi în continuare servicii impecabile şi va rămâne un partener de încredere.
Veronica Velichea
Veronica Velichea6 ani în urmă
Servicii foto de foarte buna calitate!
Zsolt Szekely
Zsolt Szekely6 ani în urmă
(Tradus de Google) Am lucrat cu acest tip la multe proiecte. El oferă o calitate excelentă de fiecare dată. Îl recomand în totalitate pentru orice fotografie sau videografie sau chiar design de materiale de marketing.

(Original)
Worked with this guy on many projects. He delivers great quality every time. Totally recommend him for any photography or videography or even marketing material design.
Ferencz Teglas
Ferencz Teglas6 ani în urmă
(Tradus de Google) Fotografii profesionale pentru evenimente.

(Original)
Profesional photos for events.
Radu Voda
Radu Voda7 ani în urmă
Tactica
Locații recomandate