/Mures/Fotograf

Video nunta Mures by Ovidiu Rosca

DC136, Târgu Mureș 540002, România

Video nunta Mures by Ovidiu Rosca
Fotograf
5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HGCG+2J Târgu Mureș, România
+40 740 107 135
ovidiurosca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 6–23
Duminică: 6–23
Scrie o recenzie
Monica Ana
Monica Ana2 ani în urmă
Incurcaturile pandemiei ne-au adus la o colaborare cu Ovi ..si ma bucur ca a fost asa !
Inca de la prima intalnire ne-am simtit extrem de confortabil in prezenta lui si sa spun asa...am rezonat. Pentru noi era un aspect
important nefiind foarte extrovertiti si dornici de a fi in centrul atentiei...insa profesionalismul lui Ovi ne-a scos in evidenta si am ramas extrem de surprinsi de cat de frumos a fost transpusa povestea noastra in video. Si totusi, am fost noi, fara transformari pentru a arata "wow"! Sigur e meritul lui Ovi. Nu oricine reuseste asta.
Pe scurt : Ovi iti multumim , de rabdare, profesionalism, calm si modul cum reusesti sa pui tot ce e mai bun si frumos in oameni in evedenta! You're the best ever !
Atodiresei Radu..nu te-am uitat .. iti multumim mult pentru tot ! 🤗
Ana Sauca
Ana Sauca2 ani în urmă
Ovidiu a fost cea mai bună alegere pentru noi și pentru nunta noastră. A dat dovadă de profesionalism și seriozitate.
Suntem foarte mulțumiți de materialele pe care le-a realizat.
Keep it up, Ovi! You’re the best!
Emanuel Mihesan
Emanuel Mihesan2 ani în urmă
Vrei sa iti fie depasite toate asteptarile? Nu ezita sa colaborezi cu Ovidiu.Suntem mega incantati de ce a reusit sa surprinda in cazul nostru. Recomand cu toata increderea👌💯🎥📽️🎬
Paul Vasiu
Paul Vasiu4 ani în urmă
In primul rand vreau sa spun ca am fost la foarte multe nunti cu Ovidiu ( eu in calitate de fotograf iar el videograf ). Va spun sincer el este unul dintre putinii care se ocupa maxim de miri !
De la alegerea unghiului cel mai bun, calmul si precizia lui pana la starea mirilor romantica si plina de zambete el sta in spatele tuturor datorita experientei de cel putin 10 ani. Il recomand mereu cu caldura tuturor mirilor !
Corina Gliga
Corina Gliga4 ani în urmă
Am avut plăcerea de a colabora cu Ovidiu, la cel mai important moment din viața noastră, nunta ! ❤ Este un profesionist cum rar întâlnești, suntem extrem de mulțumiți de finalul poveștii noastre prin ochii lui !
Îl recomand cu mare drag tuturor celor care își doresc ca povestea lor sa fie unică și în același timp minunată!
Pentru cei care vor colabora cu Ovi, le doresc să aibe răbdare, deoarece un lucru de calitate necesită timp, iar noi, cei care așteptăm cu mare nerăbdare video-ul, filmările, avem tot timpul din lume să ne bucurăm de ele !
YOU THE BEST !
Alina Pustai
Alina Pustai4 ani în urmă
Inca de cand am fost ceruta in casatorie, am stiut ca pe Ovidiu il vreau 😂 pentru ca, pe langa profesionalismul de care da dovada, e si un om super fain 👍referitor la video, fiecare moment este surprins frumos, de cate ori ma uit la sunt atat de "acolo", wooww 🥰 Mersi Ovidiu!
Daniel Cheteles
Daniel Cheteles4 ani în urmă
Ingenios cu o echipa deosebita si servicii de talie internationala. Alege calea usoara si simpla.
Oltean Ciprian
Oltean Ciprian7 ani în urmă
Am avut placerea de a colabora cu Ovidiu Rosca pentru botezul nostru si mi-am dat seama ca a fost cea mai reusita alegere pe care am luat-o pentru serviciile prestate! Recomand cu mare incredere si nu veti regreta! Felicitari si tine-o tot asa! :)
Locații recomandate