/Mehedinti/Fotograf

Taverna sarbului

Drobeta-Turnu Severin, România

Taverna sarbului
Fotograf
3.5
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMP5+QV Drobeta-Turnu Severin, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Lichi Larisa
Lichi Larisa2 ani în urmă
Personalul a fost foarte amabil, mâncarea (un burger de pui) a venit rece, iar limonada avea mai mult gust de miere decât de lămâie.
Madalin G.
Madalin G.2 ani în urmă
Mancare foarte buna, local curat, amplasare super, staff amabil.
Bogdan Paraschiv
Bogdan Paraschiv2 ani în urmă
NU RECOMAND! Nu mai este ce a fost! Am mancat o portie de icre ingrozitoare apoase, fara pic de gust. Icrele din comert sunt delicatese pe langa icrele primite. Pe langa asta,o banala plescavita fara gust si cu o textura de burete.

Preturi mari pentru o mancare extraordinar de proasta. Platesti doar numele(brandul)! Am fost 3 persoane si toate ne-am plans de mancare!
Cosmin C
Cosmin C2 ani în urmă
Mă alătur și eu celor cu o stea; multe fițe, mâncare proastă, nu corespunde prezentării pompoase, aștepți mult pentru porții mici, cu gust de restaurant sătesc, găsești cârnați mai buni in orice piață, este aproape de evitat.
Rain Daiana
Rain Daiana3 ani în urmă
3 ospătari liberi, in timp ce unul lua comenzi. Pe motiv ca "fiecare ospătar cu mesele lui" stăteau domnișoarele și se uitau la noi după mult semne sa vina cineva sa ne aducă meniuri,macar. Când sa plecam, neserviti, vine o domnișoară scârbită spunând în gura mare spre celalalt ospătar " îmi plătești pentru masa asta". Când sa comandam multe din meniu nu erau valabile. Preturi pe măsură, bineînțeles. Pe lângă asta, spune ca aduce ceva și se întoarce cu altceva "nu Ama avut...dar am adus..." și a trantit o pe masa, cu aceasi fata scârbită, ca na... Am deranjat-o de la bârfă cu celelalte colege. Concluzia: fain peisaj.
S T E F A N
S T E F A N3 ani în urmă
Fresh cu un model de pahar spart..scuza ospătarului asta e modelul paharului, colac peste pupăză marginea paharului avea urme de portocala întărită și un jeg dezgustător, fresh-ul apa lunga fara gheata și cald. Nu recomand !
Eduard mihai ungureanu
Eduard mihai ungureanu2 ani în urmă
Foarte bun meniul zilei, am comandat 4 meniuri și un burger, ciorba oribila la gust, nu am găsit în ea o leguma, doar 4 perișoare, felul doi gust și aspect de mâncare gătită la cantina de femeia de serviciu, "cireașa de pe tort", burgeru-ul sec, ars, negru, garnitura, cartofii congelați prăjiți acum 3 zile într-un ulei ranced. Sa nu mai vorbesc de paine, veche. Intr-un final câinele "s-a bucurat" de mâncare.
Mai oameni buni dacă aveți bucatarul în concediu nu puneți îngrijitorul de curățenie sa gătească, sunteți nebuni.
Motocultor Tractorase 4x4
Motocultor Tractorase 4x42 ani în urmă
Un loc minunat.
Mancare foarte bună. Personal amabil.
Locații recomandate