/Maramures/Fotograf

Restaurant Maya's Events 3***

DN18, Baia Sprie 435100, România

Restaurant Maya's Events 3***
Fotograf
4.5
556 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MPFM+9R Baia Sprie, România
+40 729 146 726
vimeo.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Paraschiva Chirsbau Polcz
Paraschiva Chirsbau Polcz2 ani în urmă
Am fost primadata în acest loc! Ma încântat locul! Elegant, spațios cu gust aranjat! O deservire prompta! Mâncare gustoasa! Ma încântă servirea eleganta a felului de mâncare
Cornel filip
Cornel filip2 ani în urmă
Locația perfecta pentru evenimente de gen nunti,botezuri sau orice cu număr mai mare de invitați, recomand
Sabău Călin Calin
Sabău Călin Calin2 ani în urmă
Locație frumoasă , pretabilă pentru evenimente in interior dar și în exterior ... Mâncarea foarte bună , raport calitate preț bun .. o să revenim cu siguranță ..
Neni Dan
Neni Dan2 ani în urmă
Am fost în această locație sâmbăta 21 august 2021 și am fost tratat foarte bine și la cazare și la restaurant ,mâncarea bună și din belșug la preț accesibil iar personalul super ok . Cu drag am sa revin
Florin petrache
Florin petrache2 ani în urmă
Mâncarea este de proastă calitate și este gătită prost! Locul unde este amplasat restaurantul este destul de frumos dar mâncarea nu este bună! Am comandat mititei cu cartofi pai, o mâncare extrem de comună în România și pe care până și ultimul birt comunal ar trebui să știe să o "gătească" (dacă a prăji niște mici și cartofi pai se poate numi gătit!?), nu am comandat nu știu ce chestii sofisticate... Ei bine, mititeii erau chiar mititei, adică mici!, un mic la Maya's Events ca dimensiune era cât jumătate dintr-un mic care se vinde la Kaufland la intrare (care nici aceia nu sunt foarte mari). Mititeii la exterior aveau o crustă tare, înnegrită, arsă chiar, iar în interior erau relativ cruzi, insuficient copți, erau sfărâmicoși și aveau gust neplăcut... Cartofii prăjiți nu erau absolut deloc crocanți, erau moi ca buretele, de parcă ar fi fost fierți si nu prăjiți. Nu am putut folosi sarea din solniță deoarece era umedă și sarea din interior era lipită de capacul solniței, iar când am anunțat ospătărița aceasta ne-a spus pe un ton ușor iritat că "asta e!, e de la umeazeala din atmosferă", nici gând să ia solnița și să ne aducă alta... și plecată a fost! Am mâncat pentru că veneam de pe un drum lung și ne era foame, dar este prima și ultima dată când mai călcăm pe acolo! Genul acesta de servicii trebuie să dispară din turismul românesc, sunt bătaie de joc la adresa clientului!
Socool autorulote mures
Socool autorulote mures2 ani în urmă
Un restaurant bun în Baia Sprie Maramures, unde poți manca foarte bine la preturi corecte. Poți parca fără nici o problema cu autorulota, este o parcare foarte mare unde dacă ești nevoit cred ca poți sa și câmpeni peste noapte.
Viorela Man
Viorela Man5 ani în urmă
Mancare foarte gustoasa,preparata excelent si servita intr-un mod imbietor.Personal extrem amabil!Nota maxima si felicitari!Vom reveni!
Dorin dodo
Dorin dodo2 ani în urmă
Super locație,super personal,super mancare.Recomand cu mare drag și încredere👍Felicitări👍
Locații recomandate