/Maramures/Fotograf

Dm drogerie markt

Strada Victoriei 73, Baia Mare 430122, România

Dm drogerie markt
Fotograf
3.7
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG4W+JV Baia Mare, România
+40 374 772 124
dm-drogeriemarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana loredana
Ioana loredana3 ani în urmă
Angajatii din aceasta locatie sunt extrem de obraznici , am fost de 2 ori (nefiind din baia mare) , prima data am scapat langa casa o apa micelara care s-a spart iar angajata foarte iritata mi-a zis pe un ton necorespunzator angajat-client ca trebuie sa il platesc , a doua oara aveam nevoie de un fond de ten iar un angajat (probabil plictisit de clientii din Drogerie) mi-a explicat extrem de obraznic , recalcitrant,insolent, nerespectuos, nerusinat si mai am complimente la adresa lui ca nu are testere si ca va trebui sa iau la ghici 🤦🏻‍♀️ Tin sa mentionez ca sunt client fidel dm Drogerie! Multumesc angajatilor din dm vivo baia mare!Ramaneti la fel!😅
Helga Covit
Helga Covit4 ani în urmă
Bogdan Rusa
Bogdan Rusa5 ani în urmă
Flori Herta
Flori Herta2 ani în urmă
Am fost de 2 ori in acest magazin, personal extrem de slab pregatit si cu un vocabular redus, preturile nu coicid cu ce este la raft, nu cunosc produse, am cerut un caiet pt reclamatii si mi-a raspuns ca nu au asa ceva, am cerut sa vb cu seful de magazin si a zis ca nu are chef sa imi dea nr de telefon sau sa il sune.
István Fehér
István Fehér2 ani în urmă
Magazin curat cu produse de calitate!!!
Dar....din păcate am fost azi dimineață (03.02.2021) era o angajată care era mai preocupată cu trimisul de mesaje pe telefon decât să mă ajute cu informații!!! Am întrebat de un produs mi-a arătat direcția raftului foarte deranjată și a continuat trimisul mesajului pe telefon! Păcat!!! Este un magazin de calitate dar cu angajați plictisiți! Nu doresc să generalizez! Doar acea doamnă a fost incredibilă!!!
Marcela Marce
Marcela Marce2 ani în urmă
Personal amabil, magazin curat, gama variata de produse.
Alina Martin
Alina Martin2 ani în urmă
Levente Bencze
Levente Bencze2 ani în urmă
Locații recomandate