/Ilfov/Fotograf

Imaginea Nuntii Tale

Strada Mândrescu 12a-1, Voluntari 077190, România

Imaginea Nuntii Tale
Fotograf
5
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
F4XR+M9 Voluntari, România
+40 724 568 370
imagineanuntiitale.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Balan
Ciprian Balan2 ani în urmă
Cei de la Imaginea nuntii tale ne-au demonstrat inca o data, cu ocazia botezului fetitei noastre, ca sunt cu adevarat profesionisti si pasionati de ceea ce fac ! Le multumim pe aceasta cale !
Damian Andrada
Damian Andrada2 ani în urmă
The Best! Cei mai faini și mai serioși. Au surprins minunat toate momentele nuntii noastre. Pozele au fost trimise foarte repede și ne-au depășit așteptările. Multumiiiim!!!
Georgiana Costea
Georgiana Costea2 ani în urmă
Recomand cu mare drag intrega echipa de la Imaginea Nuntii Tale. Au dat dovada de profesionalism, comunicarea a fost extraordinara, fotografiile realizate la cununia civila și nunta sunt excepționale! Înainte de a alege cine se va ocupa de partea foto și video a acestor doua evenimente foarte importante din viața noastră, ne-am dorit sa alegem ce este mai bun, iar echipa Imaginea Nuntii Tale a fost alegerea perfecta! Acum așteptam botezul și bineînțeles ca vom colabora tot cu aceasta minunata echipa foarte talentata. Va Multumim frumos pentru imaginile și videoclipurile superbe surprinse la evenimentele noastre!
Marius Catalin
Marius Catalin2 ani în urmă
Recomandam cu incredere intreaga echipa de la Imaginea Nuntii Tale. Profesonalismul, serviciile oferite, prietenia echipei, pozitivismul, comunicarea eficienta dintre ambele parti, cadrele minunate si ideile frumoase de a realiza poze sunt cateva puncte forte pentru a va recomanda cu prietenie aceasta echipa pentru a va fi alaturi la cele mai frumoase evenimente din viata fiecaruia. Va impartasim cateva poze de la evenimentul fericit din viata noastra pentru a va demonstra ca echipa este de nota 10! Multumim din suflet pentru amintirile create si sa ne vedem cu bine si la alte evenimente frumoase!
Locații recomandate