/Ilfov/Fotograf

SEE360 - Tururi Virtuale

SEE360 - Tururi Virtuale
Fotograf
5
7 recenzii
7 comentarii
+40 727 086 510
see360.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela CHELARU
Mihaela CHELARU2 ani în urmă
Locatia pentru care a executat fotografiile si turul virtual este un apartament smart modern mobilat, de 3 camere, cu 2 bai si 2 balcoane, in complexul rezidential Hercesa.
Dl Calin a venit in ziua si la ora stabilita, a facut fotografiile (din mai multe unghiuri) si apoi turul virtual, avand in vedere toate indicatiile comunicate, cu accent pe anumite obiecte smart, includerea anumitor vederi, etc.
Transmiterea lor digitala in cateva zile de la realizare, plata serviciului prin transfer bancar si comunicarea facila cu dumnealui sunt elementele ce definesc o colaborare de succes si o recomandare celor care-si doresc o prezentare profesionala a imobilelor.
Cristina Adam Toma
Cristina Adam Toma2 ani în urmă
Colaborarea cu see360.ro a venit intr-un moment foarte potrivit pentru Muzeul Hartilor. Echipa este bine pregatita, deschisa la sugestii si a livrat un produs de foarte buna calitate intr-un timp record (cateva zile, mai putin de o saptamana). Am apela la ei cu incredere, de fiecare data cand am avea nevoie de servicii ce presupun fotografie de orice fel (tur virtual, aerian, fotografie de produs etc). Multumim pentru tot.
Ana Neagoe
Ana Neagoe2 ani în urmă
Această perioadă dificilă a adus, alături de dificultățile legate de context, necesitatea redefinirii formatelor de expunere şi adaptării la noi situații. Astfel, SEE360, reprezentată de Călin Stan, a răspuns prompt şi în mod creativ dorinței noastre de a oferi vizibilitate expoziţiei curente, prin realizarea unui tur virtual - modalitatea cea mai potrivită de a substitui prezența fizicã în galerie.
Mihai Dragusin
Mihai Dragusin2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile de excepție ale See 360 pentru barul pe care îl administrez și am fost foarte încântat de ceea ce a ieșit. Recomand cu multă căldură să apelați la serviciile lui Călin și ale echipei sale!
Andrei Mocanu
Andrei Mocanu2 ani în urmă
Il recomand cu incredere pe Calin. Am colaborat de mai multe ori si de fiecare data seriviciile si profesionalismul sau au fost peste asteptari. Turul virtual este realizat cu echipamnete high tech si rezolutia si claritatea imaginii sunt de exceptie!
Ionut Popescu
Ionut Popescu2 ani în urmă
SMART LIGHTING
SMART LIGHTING2 ani în urmă
Locații recomandate