/Ilfov/Fotograf

OC Photography - Fotograf nunta Bucuresti

Complex Rezidential Cosmopolis, Str. Florilor nr. 11, bl. J1, sc. A, et. 1, ap. 101, Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov 077175, România

OC Photography - Fotograf nunta Bucuresti
Fotograf
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
G5MF+H9 Voluntari, România
+40 722 586 672
ocphotography.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Codrin Munteanu
Codrin Munteanu5 ani în urmă
Mircea Jilavu
Mircea Jilavu6 ani în urmă
Ca intre prieteni. Asa ne-am simtit la sedinta foto pe care am facut-o impreuna cu talentatii Codrin si Oana de la OC Photography. Pitica noastra a implinit un an si am vrut sa ii facem un cadou mai special.

Am mers pe mana lor, am vrut sa gasim un loc fain, undeva afara, cu verdeata si flori, ca asa ii sade bine unei zile calde de vara. A fost super fain. Noi ne-am jucat si ne-am distrat, iar cea mica (si noi la fel) nici nu a simtit ca este undeva la ceva pregatit dinainte. A fost natural, profesionistii de la OC Photography au stiut perfect cum sa pregateasca "scenele", iar pozele si toata dupa-amiaza au mers perfect.

Va multumim dragilor pentru pozele minunate si cu siguranta vom mai apela la voi! Îi recomand cu 10 stele, pacat ca pot da doar 5 in acest review ;). Multumim pt. tot!
Vlad Petrea
Vlad Petrea6 ani în urmă
Oana si Codrin sunt absolut minunati. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, sunt si foarte haiosi, reusind pe parcursul sedintei foto sa te faca sa fii in largul tau.
Locații recomandate