/Iasi/Fotograf

Youngcreative.info | fotografie de nunta si de destinatie | Cristina Bejan, Dan Filipciuc

business center, Bulevardul Carol I nr. 3, Iași 700101, România

Youngcreative.info | fotografie de nunta si de destinatie | Cristina Bejan, Dan Filipciuc
Fotograf
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HCG+4C Iași, România
+40 742 365 056
youngcreative.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Cristina Zavaliche
Cristina Zavaliche4 ani în urmă
Pentru mine si Tudor a fost prima si singura alegere cand ne-am pus intrebarea: "La cine apelam sa ne faca poze?" Fiecare fotograf are stilul lui, noua ne-a placut stilul oferit de cei de la youngcreative. Nu este un review de a compara alti fotografi. Sunt multi fotografi care pun pasiune in ceea ce fac si fiecare are modul unic de a privi si transmite emotii. Cele mai importante calitati sociale care au primat pentru noi au fost amabilitatea si rabdarea, modul cum comunicam. A fost un "chemistry" intre noi, toti 4 si l-am simtit de la prima intalnire.
Elisabeta Mihăilescu
Elisabeta Mihăilescu4 ani în urmă
Legenda spune ca fotografia "fura "sufletul oamenilor.
Voi ati reusit sa dati suflet fotografiilor noastre... cu pasiune, emotie, respect, implicare si imaginatie...
Multumim ca ati fost alaturi de noi si ne-ati ajutat sa imortalizam atat de frumos, momente unice.
Cristina si Filip, fotografi excelenti si prin calitatea pozelor va recomandam tuturor celor care vor ca din fotografii sa aiba amintiri pentru o viata.
Claudia Bejan
Claudia Bejan4 ani în urmă
Felicitari pentru creativitate si pasiune! Fotografiile realizate de voi nu sunt doar foarte bine realizate din punct de vedere tehnic, ci scot in evidenta si naturaletea momentelor frumoase. Imi place cum faceti oamenii sa se simta bine la sedintele foto!
Andreea Pricop
Andreea Pricop4 ani în urmă
Cristina si Filip ne-au coplesit cu ideile si dinamismul lor. Ea este atenta la detalii, iar el completeaza avand privirea de ansamblu. Sunt harnici si seriosi cand vine vorba de munca lor, dovada fiind faptul ca am primit pozele la scurta durata dupa sedinta save the date. Ne-am simtit in largul nostru in compania lor si au reusit astfel sa capteze cele mai frumoase emotii din ziua respectiva.
Iuliana Stratulat
Iuliana Stratulat4 ani în urmă
Cei mai buni fotografi cu care am colaborat! O echipa minunata care isi face munca cu dedicare si pasiune. Multumim frumos pentru pozele frumoase si pentru tot sprijinul acordat. Recomandam cu mare drag!
Ana Ioan
Ana Ioan4 ani în urmă
Dacă vrei peste ani să te uiți la fotografiile de la nuntă și să vezi:
- emoții reale, nu fețe crispate
- genuine smiles
- momente și sentimente pe care nu le-ai băgat de seamă în ziua nunții, ca expresia părinților tăi când te-au văzut în rochie de mireasă/costum de mire, pe care nu ai observat-o la momentul respectiv, că deh, erai cam pe grabă
- lacrimi, pistrui, sau fire de păr rebele în loc de niște oameni care arată perfect, dar pe care nu prea îi recunoști...
- cele mai frumoase fotografii pe care o să le ai vreodată, asta dacă nu te întorci pentru o ședință foto (and chances are you will)
Lista e mult mai lungă de atât, dar dacă îți mai și dorești să ai niște fotografi de treabă, care să te facă să râzi, să te ajute cu rochia și să te învețe cum să îți ții mâinile pentru că subit nu știi ce să faci cu ele, well, you've come to the right place.
Alexandra M.
Alexandra M.4 ani în urmă
Pe scurt: o echipă tânără, frumoasă, ambițioasă, creativă, talentată și care pune multă pasiune în tot ceea ce face!
Sunt sigură că ar face și cel mai timid om să se simtă în largul lui în fața camerelor!
Îi recomand cu multă încredere! 📸
Petrina Luiza
Petrina Luiza4 ani în urmă
Micii geniali care surprind cele mai naturale și minunate momente! Nu ma credeți pe cuvânt, aruncați o privire la poze... vorbesc de la sine!

U guys rock🤘🏽🤘🏽🤘🏽📸🥰🥰🥰🥰🥰
Locații recomandate