/Iasi/Fotograf

PIM Gallery

langa muzeu, Bulevardul Independenței 12, Iași 700098, România

PIM Gallery
Fotograf
4.3
639 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8M+RF Iași, România
+40 729 992 976
pimcopy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 6–22
Scrie o recenzie
Camelia Ivanov
Camelia Ivanov2 ani în urmă
Timp foarte mare de asteptare(1h) pentru 2 copii facute in 30 de secunde.
Bogdan Grosu
Bogdan Grosu2 ani în urmă
Ce mi.a plăcut cel mai mult aici este pasiunea și răbdarea ce o au cei ce lucreaza aici. Nu cred ca este ușor ca zi de zi sa ai de aface cu oameni care vor și ei ceva dar care nici ei nu știu ce vor de fapt exact (cum e si cazul meu de altfel ). Dar prin bună voința și răbdarea ce o au angajații de aici totul se rezolva atat de bine și ușor.
Spre surprinderea mea am întâlnit unul dintre angajați care l.am mai văzut pe acolo și pe la alte centre PIM de prin Iasi încă de când eram student și nu sunt decât vreo 12 ani de atunci și nu mare mi.a fost mirarea sa aflu ca de fapt el lucra deja acolo de de vreo 6 ani înainte sa încep eu facultatea.
(Eu am schimbat de atunci și pana acum vreo 20 de joburi pe puțin și vreo 3 tari)
Felicitari omule pentru ceea ce faci și pentru pasiunea ta. Stiu ca nu e ușor ceea ce faci și apreciez pe deplin perseverenta, profesionalismul, răbdarea si stabilitatea ta.
Nu cred ca este ușor pentru angajator sa găsească astfel de oameni. Felicitari conducerii Pim ca reușiți sa motivați angajații sa rămână în continuare loiali și stabili, știu ca este destul de greu în ziua de azi sa găsești și sa păstrezi astfel de oameni mai ales la noi; in România.
În concluzie recomand PIM ca dacă ajungi aici, cu siguranță vei pleca mulțumit.
Diana Dumitriţa
Diana Dumitriţa2 ani în urmă
După ce am stat mai bine de o oră, doamna (foarte plictisită) nici nu a ascultat toate explicațiile. Și dacă treaba ar fi fost dusă la capăt cum trebuie, aș fi trecut cu vederea timpul de așteptare. Desigur, trebuia să îmi scoată foile față-verso și după pagina 3 urmează pagina 12 de la alt capitol. Dacă până acum mă declaram mulțumită de serviciile Pim, de astăzi nu voi mai trece pe acolo. Bonus, stăteau câte jumătate de oră, chiar o oră pe client și îi treceau pe alții înainte în timp ce 30 de persoane își așteptau rândul afară...
Andrei tdsandrei
Andrei tdsandrei2 ani în urmă
Recomand ! Un atelier de înrămări cu adevărat minunat având la bază personal calificat !
⭐⭐⭐⭐⭐
Vlad Sofronie
Vlad Sofronie2 ani în urmă
Servicii execrabile. Am dat comandă prin e-mail miercuri, am sunat vineri pentru că nimeni nu-mi mai răspundea la mail-uri, persoana cu care am discutat telefonic a zis ca a uitat și că îmi pregătește comanda imediat, în aceeași zi...ajung sâmbăta la locație, evident că nu era nimic printat. Organizare de 2 lei, personal complet dezinteresat și lipsit de motivație. A trebuit să aștept mai bine de 30 minute ca să-mi fie printate hârtiile. Nu mai revin și clar nu recomand.
Maria Nicolau
Maria Nicolau2 ani în urmă
Am facut comanda la domiciliu pentru Cluj-Napoca. Volumele printate de PIM, color si brosate, sunt de o calitate foarte buna. M-a surprins placut copertile volumelor; acestea sunt de un carton subtire si lucios, nu se murdaresc usor, iar cei de la PIM au adaugat si numarul volumului pe coperta. Super atentie la detalii si calitate la un pret foarte bun. Daca documentele sunt prea mari pentru a fi uploadate pe site, se pot trimite prin email prin wetransfer si nu a fost nici o problema.
Bogdan averchi
Bogdan averchi2 ani în urmă
Timpi de așteptare destul de mari, dar măcar se respecta ordinea bonurilor. Personal un pic lipsit de empatie și fără zâmbet, dar sunt profesioniști...
Cristian Chelaru
Cristian Chelaru2 ani în urmă
O firmă foarte serioasă de copiere, prelucrare electronică și imprimare. Angajați corecți și muncitori.
Locații recomandate