/Iasi/Fotograf

Adrian Moisei - Studio foto-video. Fotograf Iași. Filmmaker Iasi. Fotograf fashion Iasi. Fotografie de produs. Fotograf de botez, bebeluși, copii și familie.

Strada Valea Adâncă 21C, Iași 700712, România

Adrian Moisei - Studio foto-video. Fotograf Iași. Filmmaker Iasi. Fotograf fashion Iasi. Fotografie de produs. Fotograf de botez, bebeluși, copii și familie.
Fotograf
5
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HP7+JM Iași, România
+40 756 075 797
adrianmoisei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Adriana- Maria Letos
Adriana- Maria Letos2 ani în urmă
Recomand cu toată inima și increderea! Este un fotograf extrem de priceput, foarte amabil, punctual, bine pregătit, un adevărat profesionist care își iubește meseria! Pozele au ieșit excelente! Cu siguranță că pe viitor vom mai colabora! Sunt extrem de mulțumită!
Simona Mihaela Hogas
Simona Mihaela Hogas2 ani în urmă
O experienta unica sub bagheta magica a unui adevarat profesionist,multumim Adrian Moisei, pentru minunatele clipe surprinse cu implicare si pasiune!
Rusu Madalina
Rusu Madalina2 ani în urmă
Profesionist, rabdator, creativ, punctual, plin de viata, un mega fotograf !! O persoana pasionata de munca sa. Am avut o singura sedinta foto, ne am simtit excelent in prezenta lui si a facut ca totul sa para extrem de usor. Fotografiile sunt superbe! Cu siguranta vom mai colabora si pe viitor. Il recomand cu caldura!!! Am regasit in el nu doar un fotograf deosebit de bun si pasionat ci si un om alaturi de care mereu te vei simti extrem de bine si relaxat. Multumim Adrian !!!!!!
Alina Neamtu
Alina Neamtu2 ani în urmă
Multumesc! Adrian, iti apreciez foarte mult talentul, insa apreciez cel mai mult dariurea si pasiunea cu care faci magia sa se intample! Ai foat alaturi de noi inca de la inceputuri si ne-ai ajutat sa crestem un business unde imaginile ar trebuie sa redeie gustul apetisant al prajiturilor si torturilor! Te recomand cu mare drag! ❤️
Olga Barila
Olga Barila2 ani în urmă
Adrian stie sa surprinda cele mai pure si frumoase emotii, transpuse in poze de calitate.
Ne-a surpins placut si cu emotiile pozitive, sfaturile pe care le da si rabdarea lui.
Recomand si abia astept o noua ocazie pentru o alta colaborare!
Multumim pentru exceptionalele poze de nunta, Adrian!
Favu Gabriela
Favu Gabriela2 ani în urmă
Am apelat la serviciile dlui Adrian Moisei în luna august 2021 și am fost foarte încântați de colaborare: receptivitate, punctualitate, profesionalism, bună dispoziție. Fotografiile au fost livrate foarte repede (o săptămână). Dincolo de utilizarea unor aparate foto performante, talentul de a surprinde lumini, emoții și gesturi semnificative și-a spus cuvântul. Ce ni s-a părut important, de asemenea, este faptul că a lucrat fără a incomoda preotul sau participanții la Botez. Îl recomandăm cu multă căldură!
Florina Iuriet
Florina Iuriet2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de colaborarea si profesionalismul de care a dat dovada domul Adrian. A fost un fotograf receptiv la cerintele noastre si s-a pliat perfect pe stilul nostru si al nuntii noastre. Fotografiile sunt foarte reusite si a surprins momentele cheie si ideea din spatele evenimentului nostru.
Udar
Udar2 ani în urmă
Buna ziua, recent am avut o sedinta foto pentru baietelul nostru de 1 an cu domnul Adrian.
Este punctual, profesionist si mai ales a stiut sa il faca pe cel mic sa se simta in largul sau.
Ne-a ajutat cu idei,cadre,diferite pozitii si unghiuri pentru poze. Desi cel mic la un moment dat a obosit, domnul Adrian a stiut sa il faca sa zambeasca si sa uite de ora de somn :)
Suntem foarte multumiti de serviciile dumnealui, pozele au iesit super si il recomandam cu incredere.
Cu siguranta vom mai colabora pe viitor la alte evenimente.
Locații recomandate