/Iasi/Fotograf

Studio foto Fuji

5, Municipiul, Strada Cuza Vodă, Iași 700259, România

Studio foto Fuji
Fotograf
4.2
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7M+W9 Iași, România
+40 722 475 426
studiofuji.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
John Krieg
John Krieg2 ani în urmă
Am rezolvat in 20 min cu poza pentru diploma de licență. Totul ok.
Synth Overseer
Synth Overseer2 ani în urmă
Am ajuns cu 10 minute inainte de inchidere program. Fotograful a fost profesionist, totul a mers bine. Am oferit sa platesc in plus pentru pozele pe loc ca sa nu mai revin maine. Poze de calitate + una cadou, mai mare ca celelalte doua. Eu is multumit; voi mai reveni. Singurul contra: Nu a oferit bon; dar nici n-am cerut. Recomand.
Petrea Mady
Petrea Mady4 ani în urmă
Servicii profesionale executate in timpii stabiliti!
Din pacate nu exista posibilitatea de a plati cu cardul.Este loc de mai bine in ceea ce priveste relatia cu clientul ( modul de exprimare, amabilitate)
Top Events
Top Events2 ani în urmă
Foto diploma impecabila, cea mai buna imprimare din oras! Am fost si cu alte ocazii iar fotografiile alb negru au iesit cu nuanta perfecta, au si marime mare aproape A3! Recomand si pentru rame si albume foto!
Alex Atomei
Alex Atomei2 ani în urmă
Prețuri mari.
Am dat 5 lei pe două foi imprimate la xerox. Să ne înțelegem, vorbim de foaie simpla, care într-un Copy Center obișnuit este undeva la 0,5 bani maxim(cu tot cu descarcare de pe net și tot tacâmul).
Cât despre poze, și acestea mi s-au parut scumpe, 65 de lei setul e cam mult(și nu ma încântă poza cadou). Nu mi s-a eliberat un bon fiscal.
Deasemenea, țin să menționez că nu mi s-a comunicat înainte prețul pentru poze/foi, ci pur și simplu m-am trezit șocat în fața faptului împlinit. Înțeleg că toți trecem prin perioade nefavorabile și că, cumva trebuie sa ne câștigăm pâinea, dar cum munciți dv. așa muncesc și eu, diferența e ca eu nu-mi bat joc de nimeni. Dacă doriți ca pe viitor să mai aveți această afacere, eu zic ca trebuie sa schimbați ceva, sunt mult prea multe păreri negative despre acest subiect.
Singurul aspect pozitiv este faptul ca pozele sunt eliberate in 15-20 de minute.
Tot ce e specificat mai sus, e fix parerea mea și atat.
UAIC ar trebuie să înțeleagă faptul că studenții nu au cine știe ce venituri, și să facă niște recomandari conforme.
P.S. Despre personal nu am o parere formată. În general nu îmi formez părerile în 5 minute.
Daria ciubotaru
Daria ciubotaru2 ani în urmă
Am avut nevoie de o fotografie pentru CV. Domnul fotograf are o expresie putin grava, intimidanta. Te bucuri insa cand vezi la el - fata de alti fotografi mai distrati - atentia la detalii, calitatea tehnica a fotografiei, simtul estetic, punctualitatea. Un profesionist cu standarde inalte! Preturile sunt in partea de sus a serviciilor de acest tip, dar se reflecta in calitatea rezultatului. Recomand!
Calinescu viorel
Calinescu viorel2 ani în urmă
Flegma aia de "forograf" are o scârbă pe el de zici că lucrează la Discovery. Prețuri enorme, 50 lei 4 poze tip buletin. Nu recomand.
Tiberiu Budau
Tiberiu Budau2 ani în urmă
Preturi exorbitante. Mai bine mergeți la Fuji de pe str. ȘTEFAN CEL MARE. Am dat pentru pozele de diploma și pozele de legitimație 75 lei.... 😠
Locații recomandate