/Iasi/Fotograf

Studio foto Iasi - Paul Padurariu - Fotograf nunta Iasi

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 4, Iași 700124, România

Studio foto Iasi - Paul Padurariu - Fotograf nunta Iasi
Fotograf
4.9
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+W4 Iași, România
+40 740 096 294
paulpadurariu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Nita
Andreea Nita2 ani în urmă
Paul este mai mult decât un fotograf profesionist. Este implicat în evenimentul tău, te ajută și e lângă tine așa cum nu credeai că o să ai vreodată nevoie. Un sfat, o încurajare, un zâmbet, un pahar de apă, un scaun, un "bravo" și un "stați liniștiți, totul e bine". La momentul când trebuie, în punctul în care nu știi ce să faci, Paul vine cu sugestii geniale care te ajută să treci mai departe cu zâmbetul pe buze, încât în momentul în care se termină ziua nu poți să îți dai seama cum ai rezistat fără el. Iar pozele, mai mult decât orice stil, culoare, locație sau unghi - reflectă exact realitatea, exact spiritul nostru, exact cum suntem, exact ziua minunată și cum ne-am simțit alături de invitați. Îți mulțumim, Paul - iar pentru toate cuplurile în căutare de un fotograf pentru evenimentul lor, vă recomandăm din suflet să îl alegeți pe Paul ❤️
Alexandru Iulian Moldoveanu
Alexandru Iulian Moldoveanu4 ani în urmă
Mesaj destinat nu numai tinerilor insuratei (statusul nostru de acum cateva saptamani), dar si altor interesati in taramul fotografiei de calitate:
Paul 'livreaza' in toate domeniile, incepand de la contactul cu clientul, trecand prin procesul propriu-zis si pana la produsul finit - fotografii BESTIALE!

Natalia si Alexandru (insuratei de putin timp)
Ines Gavrilut
Ines Gavrilut6 ani în urmă
A fost o sedinta foto placuta si profesionista si o adevarata placere sa il cunosc pe Paul. Sedinta a durat cam 30 de minute, dupa care am ales 13 poze, pe care Paul le-a prelucrat si mi le-a trimis in scurt timp, in aceeasi zi. Sunt foarte multumita de experienta si de pozele business rezultate!
Victor Movileanu
Victor Movileanu6 ani în urmă
Foarte simpatic si profesional, mi-a placut mult! Poza tip business s-a facut in 30 min, am ales in comun acord cele 3 cele mai bune si le-am primit prin email scurt dupa. Repede si fara probleme! Mersi mult!
Ilinca Nazarie
Ilinca Nazarie6 ani în urmă
Loc fain tare, cu poze ca la carte si multa distractie.
Nicoleta FELEA
Nicoleta FELEA7 ani în urmă
Super-super! Am fost încântată să îl cunosc pe Paul care face adevărate minuni cu aparatul de fotografiat! Experiența petrecută în studio a fost genială! Felicitări pentru profesionalism, Paul! :)
Ionuț Teoderașcu
Ionuț Teoderașcu7 ani în urmă
Excelent! Paul te face, cu fiecare sunet izvorât din aparat, să zâmbești cu toată inima. La final - doar magie. Bravo, Paul!
Stefania Cristina Mihailescu
Stefania Cristina Mihailescu7 ani în urmă
Vrei să oprești timpul pentru o secundă? Găsește-l pe Paul!
Locații recomandate