/Hunedoara/Fotograf

Demeter Photography

Bulevardul 22 Decembrie, Deva, România

Demeter Photography
Fotograf
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VW87+PQ Deva, România
+40 722 402 027
demeterphoto.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
IASENA EGYED
IASENA EGYED2 ani în urmă
Buna ziua, abia acum am ajuns acasa si am descarcat pozele. Imi plac foarte mult, am cateva poze preferate. Sunteti profesionist in tehnica fotografierii si stiti sa scoateti in evidenta fiecare cuplu/familie cu ceva special si in acelasi timp si diferit. Apreciez munca dumneavostra si sper ca vom mai avea ocazia sa colaboram. Toate cele bune si o seara frumoasa!
Emilia Vancea
Emilia Vancea2 ani în urmă
O experienta frumoasa, o încărcare a bateriilor și amintiri pt toată viata, ma bucur enorm ca m-am hotărât sa fac aceasta ședința foto și ca i-am ales pt ca totul a ieșit mai bine decât m-am așteptat. Recomandam cu drag
Marius Tudor
Marius Tudor4 ani în urmă
E ceva ce ne uneste in fotografia de nunta. Te apropii de unii oameni si iti e greu sa te desparti de ei. Pe Alex l-am cunoscut prin intermediul evenimentelor dedicate fotografiei de nunta (ca a fost WEDDCAMP, ca au fost alte workshopuri). Daca ar fi sa recomand pe cineva in zona Hunedoara, am in minte cateva nume. Alex si Beatrice fac o echipa minunata si sunt cu siguranta printre preferatii mei!
Amanda Sapta
Amanda Sapta4 ani în urmă
De departe cea mai buna echipa ever, Alex cu Bobo! am avut niste experinte minunate alaturi de cei 2 si ne-au facut mereu sa ne simtim atat de confortabil in prezenta lor, incat sedintele foto au devenit momente superbe de care sa iti amintesti cu drag toata viata. Pozele, au fost minunate si imi place atat de mult stilul lor si momentele care le surprind in poze, incat mi-as dori ca cele mai frumoase clipe sa fie surprise de ei,deoarece fac o treaba excelenta si le multumim din suflet pentru asta!
Dana Szatmari
Dana Szatmari2 ani în urmă
Dupa ce l-am avut pe Demeter Alexandru fotograf la cununia civila ne-am intors de fiecare data la serviciile lui, am facut sedinta de maternitate, sedinte de sarbatori, etc. Fiecare experienta a fost la cote maxime, nu exista ceva sa nu gasiti in studioul Demeter Photography de la recuzita tematica, machiaj profesional la sotia lui, Beatrice Demeter si pe langa astea veti lucra cu cei mai joviali, frumosi si profesionisti oameni! Recomandam cu drag, oameni faini!
Angela S
Angela S2 ani în urmă
O locație minunată. Am bătut cale lungă pana acolo dar a meritat. Pentru Crăciunul de anul acesta doar în această locație am putut deveni o Craciunita de nota 10. Vă spun eu că am simțit admirația bărbaților și invidia femeilor de pe pagina de socializare. Merita din plin să încercați. În caz că nu vă mai încap propriile rochii, vi se oferă și de acolo ceva superb de îmbrăcat. Ieșiți în lume exact ca niște actori. Și bărbații pot beneficia de aceleași ședințe foto. Nici la mama în burtă nu erați așa frumoși precum pe platoul de filmare din studiou. Va spun de pe acum să vă faceți programări din timp căci prietenele mele deja au notat destule date în agenda ca să aglomereze sărbătorile de Paști. Vă puteți iniția cu ajutorul lui Alex și Beatrice Demeter, propria sărbătoare. Beneficiați și de un machiaj profesional. Succes și grăbiți-vă.
ANGELA Silion. de hăt departe.
Monica Furdui
Monica Furdui2 ani în urmă
Pana sa trec pragul acestui templu al fotografiei, nu stiam ce inseamna o fotografie reusita dar multumita profesionalismului si talentului innascut al lui Alex , am cele nai frumoase amintiri ! Multumesc , faci o treaba grozava !!
Guga Irina Ramona
Guga Irina Ramona2 ani în urmă
5+
Recomandam cu toata inima!!!
Alex a reusit sa surprinda momentele evenimentelor noastre intr-o maniera deosebita ce a depasit orice asteptare pe care o aveam noi. Cu multa imaginatie, profesionalism si dedicare, avem acum niste amintiri deosebite! Datorită lui avem cele mai frumoase amintiri!!!
Multumim mult! 🤗😙
Locații recomandate