/Harghita/Fotograf

Kováts Fényképészet

Strada Kossuth Lajos 24, Odorheiu Secuiesc 535600, România

Kováts Fényképészet
Fotograf
4.4
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
873V+32 Odorheiu Secuiesc, România
+40 743 957 450
kovatsfenykepeszet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
P tr
P tr3 ani în urmă
(Tradus de Google) Produs de calitate slabă: cerneala curgea pe o cană imprimată, nici textul nu era așezat simetric pe ea ...
Nu trebuie să înțelegeți Photoshop pentru a pune legenda corect pe o cană + un fotograf pentru ceva care funcționează cu Photoshop știe că documentul pe care l-ați tras în program a degradat calitatea acestuia, inclusiv tipărirea acestuia.
Nu trebuie să vă ocupați de ceva (în acest caz tipărind pe suveniruri) despre care nu înțelegeți suficient.
Oh, este doar cireașa de pe tort că mi-au vorbit într-un stil educativ condescendent și nu a fost prima dată.

(Original)
Rossz minőségű termék: nyomtatott bögrén a festék szét volt folyva, a szöveg sem volt rajta szimmetrikusan elhelyezve...
Nem kell ahhoz érteni a Photoshophoz, hogy egy bögrére megfelelően helyezze valaki el a feliratot + egy valamire való fotós, aki Photoshoppal dolgozik, az tudja, hogy azt a bizonyos dokumentumot, amit áthúzott a programba, az rontotta a minőségét, így a nyomtatásét is.
Nem kell olyannal foglalkozni (jelen esetben ajándéktárgyakra való nyomtatás), amihez nem értenek eléggé..
Jaj és az már csak hab a tortán, hogy lekezelő, kioktató stílusban beszéltek velem, s ez már nem az első alkalom volt.
Adam Pazmarov
Adam Pazmarov4 ani în urmă
(Tradus de Google) Locul răcoros, cu multe povești interesante și echipament de fotografie vechi, pe care le pot folosi pentru a face o fotografie a vizitatorului.

(Original)
Cool place with a lot of interesting stories and old photography equipment, which they can use to actually take a photo of the visitor.
Zsuzsánna Csonta
Zsuzsánna Csonta4 ani în urmă
Ioana Mohanu
Ioana Mohanu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență minunată, nu este un muzeu obișnuit, este vorba despre pasiunea pentru fotografie care s-a răspândit în 4 generații ale unei familii. Vă mulțumesc foarte mult pentru turneu. Recomand, am învățat multe despre fotografie și mi-au plăcut poveștile.

(Original)
Lovely experience, this is not an ordinary museum, it's about the passion for photography that spreaded across 4 generations of a family. Thank you very much for the tour. I highly recommend, I learned a lot about photography and I enjoyed the stories.
Horia Poterasoiu
Horia Poterasoiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Loc cool de vizitat! Deținut de o familie, timp de 4 generații, și încă mai folosesc tehnici vechi pentru a vă fotografia. Studio minunat, cu lumini naturale și un mecanism complex de perdele care se mișcă pentru a crea luminile perfecte. Sunați mai întâi, pentru o vizită, pentru a vă asigura că sunt deschise.

(Original)
Cool place to visit! Family owned, for 4 generations, and they still use old techniques to photograph you. Lovely studio, with natural lights and a complex mechanism of curtains that move to create the perfect lights. Call first, for a visit, to make sure they are open.
Octavian Catană
Octavian Catană2 ani în urmă
(Tradus de Google) Mare experiență istorică. Gazde cu adevărat drăguțe, a patra generație de familie care conduce magazinul și muzeul. Este remarcabil faptul că au fotoarhive datând de la începutul anilor 1900 și pot reproduce orice fotografie făcută de atunci.

(Original)
Great historic experience. Really nice hosts, the fourth generation family running the shop and museum. It's remarcabile that they have the photoarhive dating back to early 1900s and can reproduce any photo taken since then.
Zoltán Fecső
Zoltán Fecső2 ani în urmă
(Tradus de Google) Fotografie complet unică, atmosfera de la începutul secolului al XX-lea este adusă în prezent de fundaluri vechi și de mașini vechi de un secol. Este, de asemenea, o valoare imensă din punct de vedere istoric tehnic, dar zeci de mii de comori negative unice păstrate din punct de vedere istoric local. În mod unic în Europa, descendenții fondatorului operează studioul luminii solare.

(Original)
Teljesen egyedi fényképészet, a 20. század elejének hangulatát hozzák a mába a régi hátterek és az évszázados gépek. Technikatörténeti szempontból is hatalmas érték, viszont a több tízezer megőrzött negatív páratlan kincs helytörténeti szempontból. Európában egyedülálló módon az alapító leszármazottai működtetik a napfény-műtermet.
Cosmin Ficiu
Cosmin Ficiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Unul dintre cele mai bune locuri din Odorhei

(Original)
One of the best places in Odorhei
Locații recomandate