/Galati/Fotograf

Tutu Ionatan - Studio Foto Galati

Strada Universităţii Nr. 20, Galați 800018, România

Tutu Ionatan - Studio Foto Galati
Fotograf
5
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3Q3+JP Galați, România
+40 743 215 635
tutuionatan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Teodora Ada
Teodora Ada2 ani în urmă
O adevarata placere sa fim fotografiati de Ionatan. Atmosfera la sedinta foto a fost minunata. A reusit sa surprinda fiecare emotie si impreuna am creat amintiri de neuitat. Multumim Ionatan pentru implicarea ta. Apreciem bucuria cu care realizezi fiecare fotografie.
Andrei Grigore
Andrei Grigore4 ani în urmă
Proaspăt întorşi din mini-vacanța din Atena unde am conturat împreuna cu Ionatan şi Tabita amintiri foarte dragi nouă, nu putem spune decât că profesionalismul este la el acasă atunci cand lucrezi cu ei.
Sunt oamenii la care revenim de fiecare data cu mult drag.
Ne-am bucurat enorm de timpul minunat petrecut împreuna!

Multumim!
Radu Ignat
Radu Ignat4 ani în urmă
Asta e ceea ce numesc eu un fotograf cu adevarat bun! atat sotia mea cat si eu am ramas surprinsi de pasiunea si munca acestui om! Felicitari!
Moby Mobilian
Moby Mobilian4 ani în urmă
Dupa sesiunea foto pentru maternitate, am vizualizat fotografiile transmise de Țuțu, nerabdatoare.
Le-am respirat,
Le-am adulmecat,
L-am adorat,
Ales, trimis
Si mi-au mangaiat frumos sufletul.
Imi amintesc ca in acea zi chiar ma simteam rau dupa drumul parcurs cu masina si eram total nepregatita pentru sesiunea foto.
Am realizat ulterior ca energia transmisa de Țuțu, ideile si vizinea, zambetul, glumele si profesionalismul m-au ajutat enorm in a uita de starea de oboseala si a fi prezenta cu totul in povestea creata de el, a caror protagonista am fost.
Este adevarat ca ii vizualizasem o partea a fotografiilor si l-am vazut la cateva evenimente in Galati, astfel incat ma asteptam sa merite tot efortul.
Doar ca nu ma asteptam, prin starea pe care mi-a transmis-o, chiar sa pot “escalada” niste stabilopozi in starea in care ma aflam.
Ii datorez zambetele din fotografii, sa nu mai spun de suprinderea perfecta a momentului in care iubitul meu imi ofera un inel si a altor momente pe care le-a si creat, nu numai surpins.
Inainte de a ne intalni eram preocupata caci nu sunt deloc pregatita, asa cum procedeaza cei care isi fac sesiuni foto - nu eram nici coafata, nici machiata, ma insotea doar un mers de broasca testoasa cu un ou kinder in burtica. Dar acum consider ca naturaletea fotografiilor reprezinta un plus.
Ii multumesc pentru timp, rabdare, idei, zambete, stari si nu in ultimul rand, pentru fotografii :).
Ii doresc sa ramana mereu plin de energie buna si la fel de profesionalist.
Dana Rosu
Dana Rosu4 ani în urmă
L-am cunoscut pe Tutu Ionatan la nunta fotbalistului Nicusor Stanciu, din postura de wedding planner. Nu e usor sa organizezi nunti pentru persoane cunoscute, dar nici imposibil. Din fericire, atat Nicusor Stanciu, cat si sotia lui, Andreea, sunt oameni frumosi si onesti, iar asta a fost un real ajutor. Cei doi miri m-au informat ca vom avea inca in fotograf pe langa fotografii oficiali. Asa l-am cunoscut pe Tutu, chiar in ziua evenimentului. Doamne, nu statea o clipa! Era peste tot si atent la toata lumea! Lua cadre, avea rabdare multa, chiar foarte multa! Rabdarea e o calitate care ar trebui pusa in fisa postului la fotografi. Ce face de fapt un fotograf? Capteaza momente ca sa creeze in timp sentimente. Exact asta face si Tutu Ionatan! Stie exact ce face, cum face si in ce moment. Imbina foarte bine talentul sau de fotograf cu experienta acumulata in timp. Cu siguranta il voi recomanda cu mare drag, dar si cu increderea ca-si va face exemplar treaba. Asa ca, nu stati pe ganduri, rezervati-l din timp pentru evenimentele voastre! Eu am un singur regret, faptul ca sta departe de Cluj, tocmai in Galati. Spor in toate, om frumos!!
Justiniana Stefan
Justiniana Stefan4 ani în urmă
Pentru poze de nota 10 +, recomand Tutu Ionatan studio foto! Experienta si pasiunea pentru fotografii, il fac, fara indoiala, unul dintre cei mai buni fotografi din Romania si nu numai!
La Tutu Ionatan Studio Foto nu se omite niciun detaliu, de la cadrele superb realizate, pana la pozitia corpului celui care pozeaza, rezultatele fiind mereu de exceptie!
Pe langa poze de poveste, dupa o sedinta se pleaca intotdeauna cu un zambet larg si multa buna voie!

Pentru evenimente de orice fel, colectii personale de fotografii sau pur si simplu sedinte cadou oferite persoanelor dragi, Tutu Ionatan Studio Foto este alegerea care se va ridica mereu deasupra asteptarilor!
Noi asteptam cu drag urmatoarea sedinta! 😊
Miruna Mihaela
Miruna Mihaela4 ani în urmă
Fotografii de calitate înaltă! Recomand cu incredere! Fotograful este un om cu răbdare de fier, simțul umorului, înțelegere și pentru care dorința clientului primează. Ceea ce iese la final este de poveste, este arta! Tutu Ionatan este cu adevărat cel de care aveți nevoie indiferent de tipul de eveniment. Despre mine știu sigur că voi apela mereu la el!
Miruna Neagu
Miruna Neagu2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul! Un fotograf super profesionist, care a surprins perfect emotia si fericirea noastra!
Locații recomandate