/Galati/Fotograf

Emotioncollector

Str. Gheorghe Doja, Galați 800486, România

Emotioncollector
Fotograf
5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MH+G3 Galați, România
+40 749 547 991
emotioncollector.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Gabi Lunca
Gabi Lunca2 ani în urmă
MI-NU-NAȚI! Mai mult de atât nu pot spune! Avem amintiri de neuitat și tot ce uitasem din cauza emoțiilor, Florin și Silvia au știut cu profesionalism sa ne aducă aminte de toate momentele importante și pline de emoții. Sigur vor fi prima noastră alegere la fiecare eveniment important di viețile noastre și sper sa fie cât mai multe! PS : I-aș lua acasă pe amândoi 😊❤️🥰
Madalina Feldiorean
Madalina Feldiorean2 ani în urmă
Florin si Silvia ne-au fost alaturi in cea mai importanta zi din viata noastra si suntem foarte recunoscatori ca i-am gasit! I-am cautat destul de mult ce-i drept pentru ca ne doream sa colaboram cu persoane calde care sa inteleaga nevoile noastre. Cat despre materialul video rezultat...este cu mult peste asteptarile pe care le-am avut. Guys, sunt putini oameni care lucreaza din pasiune iar voi chiar sunteti unii dintre ei - si cel mai important, tineti cont de dorintele oamenilor si le indepliniti intocmai, in stilul vostru artistic. Nu am cuvinte sa va multumesc pentru cat de draguti ati fost cu noi si va recomand oricui am ocazia! Nu mai incape indoiala ca as colabora cu voi la fiecare moment din viata mea ce trebuie documentat asa cum se cuvine - am incredere ca va iesi de fiecare data ceva minunat si inedit! Voi doi de fapt sunteti minunati 🙂
Ionut Dumitru
Ionut Dumitru2 ani în urmă
Emotioncollector a fost alegerea perfecta pentru nunta noastră. Conform numelui lor, videoclipul nunții a fost un moment plin de emoție. Dacă căutați pe cineva de treabă, discreți, deschiși la orice propunere ați avea și niște oameni cărora le pasă de nunta voastră, atunci Silvia și Florin sunt oamenii pe care îi căutați.
Ioanas Anamaria
Ioanas Anamaria2 ani în urmă
Nu am beneficiat de serviciile lor dar sunt pasionata de fotografie și îmi place sa studiez munca multor oameni, iar video-urile lor sunt extraordinare, te "agata" de la început și dintr o data parca și tu ii cunoști pe necunoscuți și te bucuri alături de ei și plângi de emoție, e o munca făcută cu suflet și se vede. Felicitări!
Emilia Chirilov
Emilia Chirilov2 ani în urmă
Îl recomand pe Florin din toată inima!!! El și Silvia au reușit să îmi redea aceleași emoții care le-am avut in ziua nunții doar printr-un video de 5min!!
Îi recomand din toată inima!! ♥️
Sunt cu adevărat niște profesioniști!! 👌🏼
Zoia Pahom
Zoia Pahom2 ani în urmă
Sunteți de nedescris, dragilor! 😊

Ne bucurăm nespus că v-am întâlnit, ne-ați super-încântat cu totul de la primul email până la serviciile oferite.

Vă dorim un viitor cel puțin atât de minunat ca până acum! Aveți tot ce vă trebuie! 💐
Laurentiu Gradi
Laurentiu Gradi2 ani în urmă
Dăruire, pasiune, mult suflet și dragoste în tot ceea ce fac doi oameni frumoși . Florin și Silvia sunt minunați de-a dreptul. Vă mulțumim din suflet pentru tot.
Adrian Vorniciuc
Adrian Vorniciuc2 ani în urmă
Cu adevarat profesionisti, si chiar mai mult decat atat, pun pasiune si iubesc ceea ce fac! Recomand cu incredere!
Locații recomandate