/Dolj/Fotograf

George Secu Photography

Etaj 2, Strada România Muncitoare 18, Craiova 200396, România

George Secu Photography
Fotograf
4.7
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8X+WW Craiova, România
+40 729 020 305
georgesecu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loredana Minca
Loredana Minca4 ani în urmă
De la nunta, am ramas cu amintiri superbe si asta doar datorita lui George. Este unul dintre cei mai buni fotografi, din punctul meu de vedere. Pozele sunt absolut superbe, relatand emotiile din ziua evenimentului, sunt calitative si ce este foarte important, editarea este foarte fina. Este un om minunat, cu care poti colabora foarte usor. Recomand cu mare drag!
Gabriela Fortan
Gabriela Fortan4 ani în urmă
NU RECOMAND!!!!!!!! Fotografiile nu sunt cum ne-am asteptat. Toate fotografiile sunt intunecate. Colaborarea cu d-ul fotograf, in timpul sedintei foto, nu a existat., fiind foarte plictisit si grabit.Este arogant.
Eduard Ureche
Eduard Ureche4 ani în urmă
A fost fotograful de la nunta mea (acum 8 ani) și de la nunta la care am fost naș (acum 1 an). Execelete fotografii! George este un foarte bun organizator și atent la detaliile care fac pozele diferite!
Roxana Troaca
Roxana Troaca4 ani în urmă
O experienta foarte placuta, flexibilitate, profesionalism si multa rabdare. Multumim din suflet pentru frumoasele amintirile de la botezul fetitei noastre. Recomand cu drag!
Oana Pelea
Oana Pelea4 ani în urmă
George este un profesionist, foarte atent la detalii si foarte pasionat de ceea ce face. Recomand cu inredere.
Ls Vasilca
Ls Vasilca4 ani în urmă
(Tradus de Google) Mulțumesc foarte mult George! Întreaga ședință foto a fost plină de bucurie și energie pozitivă! Puteți spune acest lucru doar uitându-ne la fotografiile noastre minunate! Cu siguranță recomand!

(Original)
Thank you very much George! The whole photo shoot was full of joy and positive energy! You can really tell this just by looking at our wonderful photos! Definitely recommend!
Sabin Iliescu
Sabin Iliescu5 ani în urmă
Mulțumim pentru poze! Sunt foarte frumoase!
Diandra-Carmen Giucă
Diandra-Carmen Giucă2 ani în urmă
Pentru cei care caută să fie naturali și să se simtă ei înșiși, pentru cei care caută seriozitate, profesionalism și o doză de prietenie, îl recomandăm cu tot dragul pe George. Este pe de-o parte plin de idei si de sugestii, iar pe de altă parte se adaptează mereu dorințelor si cerintelor celor cu care colaborează. Este foarte muncitor si punctual, astfel încât nu trebuie sa așteptați 6-12 luni pentru a primi pozele (noi le-am primit in maxim 2 luni).
Locații recomandate