/Dambovita/Fotograf

FotoStoian - Fotograf Nunta

apartament 31, Strada General Matei Vlădescu 31, Târgoviște 130067, România

FotoStoian - Fotograf Nunta
Fotograf
5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF9F+M3 Târgoviște, România
+40 760 282 499
foto-stoian-fotograf-nunta-botez-targoviste.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oprica pana
Oprica pana2 ani în urmă
Sunt o echipa deosebita, dacă nu ai zâmbetul pe buze stai fără grija ca ei ți-l pun. Am avut o experiența plăcută alături de ei iar pozele noastre sunt peste așteptări.
Mulțumim echipa FotoStoian!
Chiva Daniel
Chiva Daniel2 ani în urmă
A fost chimie dupa primele cadre trase, am simtit ca vor urma niste poze senzationale!!! Sunteti de nota 1000000 si ma bucur ca am reusit sa ne intalnim si sa ne imprietenim ! Aveti recomandarea noastra cu tot sufletul ! Bucuria cu care am pozat sau ne-ati surprins in diversele noastre momente sunt de nedescris dupa rezultatul final!
Catalina - Elena Ionescu
Catalina - Elena Ionescu2 ani în urmă
#fotostoian a fost cea mai buna alegere pentru evenimentul nostru. Marius este un profesionist desăvârșit, pozele lui surprind stări, transmit emoții. Recomand oricui pune preț pe calitate!
Adrian D
Adrian D2 ani în urmă
Sunteti cei mai tari!! Fotografi e putin spus..artisti si profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Ati facut ca aceasta zi sa fie perfecta si sa ramanem cu amintiri greu de uitat. Multumim enorm ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Andreea Dumitriu
Andreea Dumitriu2 ani în urmă
Ne bucuram tare mult ca v'am ales!! Fotografiile sunt mi-nu-na-te!!! Va mulțumim din suflet!!
O echipa super profi și foarte plăcută!!
Va recomandam cu tot dragul!!
Oana Ungureanu
Oana Ungureanu2 ani în urmă
O echipa de profesioniști pe care o recomand cu caldura. Sunt foarte plăcuți, cu simtul umorului, deschiși la orice sugestie si nu se lasă pana nu obțin cele mai bune cadre. Ne-au fost alături la cele 2 evenimente din viața noastră nunta si cununie si de fiecare data am fost multumiți de rezultatul final. Ne-au surprins emoțiile, oamenii dragi și cele mai importante momente cu maxima creativitate. Mulțumim echipei și cu siguranța o sa mai colaboram și pe viitor. Keep up the good work ❤️😊
Ionut Mihai Rosca
Ionut Mihai Rosca4 ani în urmă
RO: Am apelat la Marius în 2 ocazii și sunt sigur ca o vom face și pe viitor.Pozele sunt mereu uimitoare, și modul în care decurge fie sesiunea foto sau evenimentul (nunta în cazul nostru) se vede la final, rezultatul fiind uimitor. Marius este un profesionist desăvârșit. Dacă ești norocos sa ii găsești calendarul disponibil, chema-l, nu vrei regreta.
EN: We had the pleasure to have Marius as our phogomaster in 2 occasions and I am sure we will contact him again. The photos are always amazing and the way the photoshooting or the event (in our case the wedding) is going, it can be seen at the end when the results are absolutely stunning. Marius is a full fledged professional. If you are lucky to fins an open spot in his schedule, book it! You will not regret it.
Maryws ivan
Maryws ivan2 ani în urmă
Profesionalism, implicare, talent, rabdare, pasiune.
Nu puteam face o alegere mai buna!
Din toată inima recomand!
Ei sunt totalitatea elementelor esentiale pentru o nunta pe cinste! Va mulțumim pentru imaginile pline de emotii si fericire!
Cea mai buna echipa!
Cea mai buna investitie!
Multumim din suflet! ♥️😘♥️
Locații recomandate