/Dambovita/Fotograf

Studio Copii Eduard Ionescu

Strada General Matei Vlădescu 9A, Târgoviște 130067, România

Studio Copii Eduard Ionescu
Fotograf
4.9
425 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFCF+2R Târgoviște, România
+40 761 367 778
studiocopii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Elena Raluca Nila
Elena Raluca Nila2 ani în urmă
Recomand din suflet! Atunci când faci un lucru din pasiune rezultatul este pe măsură!
O echipă profesionistă cum rar mai întâlnești!🥰🥰🥰
Țin să menționez că a fost o ședință foto oferită cadou de catre Studio Copii Eduard Ionescu in cadrul unui proiect in care câștigătorii finali au fost copiii care au beneficiat de jucăriile donate.
O experiență minunată încă de la început, comunicare foarte bună, suportul acordat în alegerea ținutelor ,atmosfera din studio și rezultatul ședinței foto🤩🤩🤩 mă fac să revin cu drag !!!
Multă baftă dragii mei!!
R V
R V2 ani în urmă
Am primit cadou o sesiune foto.
Nu mai participasem vreodată și nu știam nici cum trebuie sa se desfășoare.

Am primit sugestii pentru tinuta, am reușit impreuna sa găsim un interval potrivit ambelor parti și nu va pot mulțumi suficient pentru multitudinea de cadre absolut minunate pe care le avem, ca familie , dar și cu copii.

Deși copii au fost foarte agitați, puși pe joaca și stăteau oriunde mai puțin unde erau îndreptate luminile, cu calm, rabdare și imaginație ați reușit să mă faceți sa plâng de bucurie și încântare când am primit pozele.

Pot spune ca am primit cel mai frumos cadou, de la oameni minunați, prin oameni foarte, dar foarte talentați!

Va multumesc din toată inima!
Ioana Raicu
Ioana Raicu2 ani în urmă
Eduard Ionescu este un fotograf de un profesionalism desavarsit. Am colaborat in repetate randuri, nu o singura data, tocmai pt ca seriozitatea, profesionalismul, calitatea serviciilor m-au facut sa revin si sa resolicit noi si noi colaborari. In ce priveste lucrul cu cei mici, este cat se poate de clar ca, pe langa talent, experienta in domeniu si profesionalism, ai nevoie si de ceva har, empatie, sensibilitate, disponibilitate, capacitate de intelegere, multa rabdare si deschidere fata de nevoile, temerile, timiditatile si retinerile copiilor. Nu stiu cati se pot lauda ca reusesc intr-un astfel de segment. Multumirile si sincerele felicitari par insuficiente pt genul de munca pe care cei de la Studio Copii Eduard Ionescu o intreprind. Prin simplitatea lor insa, tocmai aceste cuvinte transmit cel mai mult. Prin urmare, multumim! Si felicitari!
Alexandra varlam
Alexandra varlam2 ani în urmă
Recomand cu mare, mare drag! ❤️
Noi am beneficiat de o sesiune foto aniversara pentru bebe (voucher cadou - 1An). De la inceput comunicarea a fost foarte buna, foarte amabili si deschisi. Mi-au oferit detalii despre sesiunea foto cadou (nr poze si cadre, vestimentatia disponibila in studio, valabilitate voucher, etc) si mi-au descris, in mare cum se va desfasura aceasta, plus alte recomandari (cromatica tinutelor, make-up, etc). Mi-a placut foarte mult ca sunt spontani, empatici si au o multitudine de idei. Pe parcursul sesiunii foto atmosfera a fost una calda, au interactionat cu fetita, ne-am maimutarit cu totii pentru a obtine atentia si zambetele Theei, iar rezultatele au fost pe masura. As mai adauga si promptitudinea, deoarece link ul cu pozele le-am primit forte repede. Consider ca raportul calitate-pret este unul satisfacator. In urma experientei noaste, noi am decis sa mai colaboram si pe viitor ❤️
Mih 'aela
Mih 'aela2 ani în urmă
Sunteti minunati si continuam sa va solicitam pentru amintiri pretioase chiar si acum, dupa 6 ani de la prima colaborare. Ne-ati facut intotdeauna sa ne simtim mai mult decat simpli clienti, ci chiar prietenii vostri!

Reusiti sa ne faceti fericiti de fiecare data cu fotografiile de poveste pe care le realizati! Apreciem faptul ca v-ati implicat in detaliu si ne-ati indeplinit visul de a avea cadre cu copaci infloriti, asa cum ne doream. In plus, nici nu ne asteptam sa primim pozele atat de repede. Va multumim din suflet!
Codarnai Tudor Ion
Codarnai Tudor Ion2 ani în urmă
In primul rand un om de nota 10. Noi l-am intalnit la nunta la care am fost nasi in 2018. Pozele au iesit demential, iar albumul fizic pe care ni l-au facut cadou finii este de o calitate exceptionala (intradevar pretul albumului este un pic peste media pietei, dar merita fiecare leu). Recomand cu incredere!
Valentin Stefanescu
Valentin Stefanescu2 ani în urmă
Profesionist, prompt si foarte flexibil fata de dorintele clientului (ca sa fie mai clar la botezul copilului l-am rugat sa imi faca si niste poze pe film si i-am pus un aparat in brate in sensul acesta iar rezultatele au fost pe masura). Recomand cu caldura pentru evenimente si abia astept sa incerc si studioul.
Teodora Alecu
Teodora Alecu2 ani în urmă
O experienta super! Am ramas cu niste amintiri superbe datorita voua! Si bebe s-a simtit la fel de bine!
Locații recomandate