/Constanta/Fotograf

Bijuteria Grata

Strada Călugăreni 5, Constanța 900574, România

Bijuteria Grata
Fotograf
4.4
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJR+R9 Constanța, România
+40 799 955 572
grata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elvis Floare
Elvis Floare2 ani în urmă
Profesionist 100% multumit de achizitie dar si de interventia din perioada garantiei. Recomand cu incredere!
Andreea Craciunica
Andreea Craciunica2 ani în urmă
Verighetele au ieșit exact cum ni le-am dorit! Am primit sfaturi utile de la angajați, iar estimarea referitoare la gramaj a fost ok. De asemenea, aceștia au dat dovada de seriozitate și profesionalism. Le-au gravat intr-un timp scurt, iar rezultatul a fost estetic.
Cristina Stoian-Palamar
Cristina Stoian-Palamar2 ani în urmă
Avem verighetele de 4 ani, au fost făcute dupa modelul dorit de noi, au iesit perfecte si sunt perfecte si dupa 4 ani de purtat. Oamenii placuti si seriosi!
Andreea Boldea
Andreea Boldea2 ani în urmă
Calitate superioara la preturi modeste. Cu maiestrie si profesionalism ne-au creat verighetele, medalioane si inele la comanda. Servicii ireprosabile. Recomand cu incredere.
Adriana Rus
Adriana Rus4 ani în urmă
NU RECOMAND BIJUTERIA GRATA deoarece am dat comanda la ei de verighete si le-am spus ca vreau o verigheta subtire sa nu ma incomodeze pe deget. Mi s-a spus ca o sa iasa in jur de 3-4 grame. Sotul meu a vrut sa fie gravata pe exterior, iar a mea pe interior. 1.nu au fost facute la timp
2.nu au fost gravate deoarece ne-au sunat in ziua cand trebuiau sa fie gata si ne-au intrebat cum sa scrie pe ele,desi noi am trimis pe mail cum am vrea sa fie.
3.verigheta mea avea 6 grame si era foarte groasa si incomoda si mi s-a spus ca au avut si alti clienti care au dorit verighete subtiri si ca s-au taiat la deget din cauza lor ( ce scuza buna)
4. Cand ne-am dus sa le ridicam nu era nimeni la atelier.
5. Am sunat la cei din vivo si ni s-a spus ca li s-a stricat laserul si nici macar nu au avut bunul simt sa ne anunte, noi avand Sfanta Cununie urmatoarea zi. NU RECOMAND!!!
Irina Murgoci
Irina Murgoci2 ani în urmă
Bijuterii unicat, calitate, promptitudine si mai ales preturi competitive. Multumesc ❤
REMY MYK
REMY MYK2 ani în urmă
Comandă rapidă, profesionalism maxim și o prezentare super grozavă a pachetului primit. Abia aștept să revin cu o comandă nouă! Felicitări!
Oana Andreea
Oana Andreea2 ani în urmă
Modele minunate, dar dacă vreți ceva aveți grijă să dați comanda cu 3 luni înainte. Pe langa faptul că te pun pe drumuri aiurea, își mai și închid telefonul când au program. O minunăție ce pot spune.
Locații recomandate