/Constanta/Fotograf

Mitu Constantin visual storyteller

Strada Vârful Dor 3, Constanța 900007, România

Mitu Constantin visual storyteller
Fotograf
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J56+39 Constanța, România
+40 733 275 315
mituconstantin.go.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–15
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florens M
Florens M2 ani în urmă
Mitu Constantin este un artist video si fotograf exceptional inzestrat cu o sensibilitate, o pasiune si o creativitate exceptionale. Are capacitatea de a asculta sufletul clientului si de a scoate la lumina partea cea mai frumoasa si deosebita a oricaror situatii din viata celui care apeleaza la serviciile lui. Pentru mine albumul de video si fotografii de la nunta fiicei mele si de la botezul nepotilor mei facute atat de migalos de el, sunt amintiri pretioase pe care le revad cu mult drag.
Dr M Ali
Dr M Ali2 ani în urmă
Best photographer in romania, recomand ! 👌👌👌
Yunus Kartal
Yunus Kartal2 ani în urmă
Cel mai bun cameraman cu care am colaborat💪👍
Bercea Valentin
Bercea Valentin2 ani în urmă
Seyfettin Gokalp (ITportal)
Seyfettin Gokalp (ITportal)2 ani în urmă
(Tradus de Google) Nuntile sunt unul dintre cele mai memorabile momente din viata noastra, iar acele momente trebuie surprinse in cel mai bun mod. Constantin este unul dintre cei mai talentați „Videografi de nuntă” din Constanța și din împrejurimi. Recomand cu tărie să-ți imortalizezi cele mai memorabile amintiri alături de el! Este un excelent povestitor vizual.

(Original)
Weddings are one of the most memorable moments of our life, and those moments must be captured in the best way. Constantin is one of the most talented "Wedding Videographers" of Constanta and around. Strongly recommend immortalizing your most memorable memories with him! He is an excellent visual Storyteller.
Cristian Ovezea
Cristian Ovezea2 ani în urmă
Servicii de calitate la un pret extraordinar de bun. Filmarea de la nunta a fost o investitie atat de mica comparat cu calitatea si valoarea pe care aceasta o are! Multumim Mitu Constantin pentru profesionalism si amintirile deosebite!
Larisa Tufan
Larisa Tufan5 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun !!

(Original)
The best !!
Pascal Simona
Pascal Simona2 ani în urmă
Recomandăm cu toată inima!!! Costi a reușit să surprindă momentele evenimentelor noastre într-o manieră deosebită ce a depășit orice așteptare pe care o aveam noi. Cu mult profesionalism și dedicare, avem acum niște amintiri deosebite! Mulțumim mult! 🤗😙
Locații recomandate