/Constanta/Fotograf

Euro-nunta.ro

Strada Mihai Viteazu 17, Constanța 900178, România

Euro-nunta.ro
Fotograf
4.8
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHW+9C Constanța, România
+40 724 387 506
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Cristian Cojbuc
Mihai Cristian Cojbuc2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Seriozitate și profesionalism! Am fost sa transcriu o caseta video pe care nu credeam ca mai pot sa o salvez. Dl. Mircea(care este și fotograf) foarte amabil și receptiv la tot ce i-am cerut. Locația foarte ok din toate punctele de vedere, este ușor cu parcarea,este chiar în centrul Constanței, lângă Magazinul Tomis.
Gabriela Dobrita
Gabriela Dobrita2 ani în urmă
Am tot amanat aducerea casetelor, dar dl. Mircea, in 2 zile, chiar inainte de Craciun, ne-a daruit vizionarea unor amintiri, cu imagini neasteptat de clare, fotografii! Multumim pentru munca, daruire si profesionalism. Vom reveni cu siguranta si recomandam si altora sa nu-si uite amintirile!
Lambru Cristian
Lambru Cristian2 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism ! Am fost de curand cu 2 casete vechi de 30 ani banda fiind prinsa, demagnetizata etc. Nu credeam ca o sa mai vizionez acele casete vreodata dar cu ajutorul domnului Mircea imposibilul a devenit posibil.
Elena Mentel
Elena Mentel2 ani în urmă
Profesionalism, calitate, implicare și promptitudine, calități mai rar întâlnite la o persoana, astăzi.
Am fost foarte mulțumită de rezultatul final al transferurilor, au fost salvate amintiri neprețuite.
Mulțumesc cu recunoștință!
Ang M
Ang M2 ani în urmă
Profesionalism, recomand cu drag!
Domnul de acolo a fost foarte dragut, dăruindu-mi la final câteva poze cadou, in urma convertirii unor casete cu nunta părinților mei ❤️
Maria Mariana
Maria Mariana2 ani în urmă
Servicii extraordinare,am avut casete vechi de 16 ani, nu in cea mai buna conditie. Au fost transferate pe stick si dvd cu o calitate super si cireasa de pe tort au fost pozele....... am primit cca 1500 poze digital extrase din filmari si am primit cadou cca 100 poze printate!!!
Va multumesc tare mult pentru tot!
Elena Zdralea
Elena Zdralea2 ani în urmă
Recomand sincer acest Studio!Am apelat și ceea ce părea imposibil s- a realizat!Dn.Mircea un profesionist desăvârșit și un om cu un caracter minunat !Am salvat amintiri minunate !Apelați și vă veți convinge!!Mulțumesc dn.Mircea! Mult succes!💯👏👏👏
Andreea Giurin
Andreea Giurin2 ani în urmă
Foarte profesionist și serviabil. Videoclipurile mi-au fost date în aceeași zi la o calitate foarte bună atat pe stick, cât și pe dvd-uri. Bonus am primit și câteva fotografii digitale. Recomand cu încredere.
Locații recomandate