/Constanta/Fotograf

Unifoto Media

Intrare Doraly Mall, Constanța 900008, România

Unifoto Media
Fotograf
3.8
30 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
4JWF+PM Constanța, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Octavian Cloșcă1 an în urmă
Foarte amabilă doamna, servicii de calitate și sfaturi foarte bune.
Recomand
Alexandra Timpu
Alexandra Timpu2 ani în urmă
Foarte multumiti de serviciile oferite.
George Agachi
George Agachi2 ani în urmă
Raport calitate/preț bun ! Din facultate am apelat la serviciile lor și după aproape 10 ani, încă sunt clientul lor ! Apelați cu încredere la serviciile lor și nu va încredeți în opiniile negative !
Gheorghe Giubegan
Gheorghe Giubegan2 ani în urmă
Azi 22.04.2021 am intrat in magazin vorbind la telefon. Nu mai era nimeni in magazin. Vanzatoarea m-a intrebat daca doresc ceva daca nu sa ies afara.
Am spus ca vreau caietul de reclamatii si mi-a zis ca nu are. Apoi a zis ca nu ma mai serveste cu nimic ca are dreptul sa selecteze clientela.
De evitat acest magazin daca vreti sa nu va enervati.
Aurelian Acsinte
Aurelian Acsinte4 ani în urmă
Programul este pana la ora 16. Iar de printat, maxim format A3. Cam atât....
Nu înțeleg supărarea dumneavoastră!

In primul rând, așa cum si alte persoane inaintea mea s-au bazat pe programul afișat pe google, așa m-am bazat si eu si am ales sa vin la societatea dumneavoastră. Intre timp celelalte centre s-au inchis. Un drum parcurs degeaba.

In al doilea rând, faptul ca am informat ca formatul maxim de printare este A3, iar nu înțeleg supararea. Am avut nevoie de formate mai mari și nu am găsit nici o informare in acest sens. Iar un drum parcurs degeaba. Pentru a nu face si alții drumuri inutile aceste informații mi se par de bun gust. Nu v-am insultat, am informat.

In al treilea rând, răspunsul si comparația dumneavoastră cu o covrigarie arată nivelul de profesionalism. Era decent sa spuneți că nu plotati formate mari sau ca urmează sa faceți ceva in sensul acesta. Nu sa răspundeți "e ca si cum te-ai duce la covrigarie sa ceri o pâine, ca deh e tot aluat." Eu nu am încercat sa cer pâine de la covrigarie... am cerut covrigi.
Doberman zara
Doberman zara5 ani în urmă
Sunt neseriosi spun ca au program pana la ora 19 si ei inchid la 17 bazandu-te pe programu lor bine inteles ca vei face un drum degeaba multumesc NU!
Anamaria Cristina Stan
Anamaria Cristina Stan2 ani în urmă
Graficienii nu stiu sa deschida fisierele .pdf. Inca nu au aflat ca exista soft-uri free pentru a deschide fisiere .pdf. Folosesc un soft de editare invechit, care modifica formatul ilustratiilor. In ciuda acestui lucru, cei care se ocupa de grafica nu verifica daca printul pe care il dau clientilor coincide cu fisierul primit de la acestia. Iti predau un bun neconform si au pretentia ca cei care au apelat la serviciile acestei firme sa plateasca pentru greselile graficienilor. In final, esti sunat de o persoana care iti spune ca are windows original pe care a dat multi bani, asa ca ar fi necesar sa incetezi cu pretentiile tale de client. Nu conteaza ca umbra fina din ilustratie a iesit un negru grosolan. Tie trebuie sa-ti placa pentru ca ea nu mai da bani si pe soft de deschis pdf-uri.
Florian Gheorghe
Florian Gheorghe2 ani în urmă
Am avut de platit 22.50 de RON pentru 15 pagini color. Desi color inseamna doar poza din CV. Extraordinar de scump. Pacat ca se intampla asa ceva, intradevar nu am verificat pretul, pentru ca nu consider relevant la 5 copii de CV. Dar intamplarea va face sa casc bine ochii de acum incolo. Intre timp am verificat preturile si in centru de exemplu este undeva la 0.60 per pagina color.
Andreea Valentina
Andreea Valentina2 ani în urmă
Buna ziua ! As dorii sa fac niște cărți de vizita. Dumneavoastra comercializați , puteti face pe comandă?
Locații recomandate