/Cluj/Fotograf

Prima Fotografie

Aleea Snagov, Cluj-Napoca 400420, România

Prima Fotografie
Fotograf
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ9F+WV Cluj-Napoca, România
+40 743 027 297
primafotografie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 12–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Girbovan
Roxana Girbovan2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență minunata, ne-am simțit în largul nostru pe durata întregii colaborări . Am beneficiat de răbdarea, profesionalismul si talentul fotografului, astfel încât în final am fost extrem de plăcut surprinși de rezultat. Cu siguranță vom mai apela si pentru evenimentele viitoare! Recomand cu mare drag Prima Fotografie si ne bucuram ca i-am avut alături într-un moment fericit al vieții noastre! Mulțumim pentru întreaga experiență!
Irina Matei
Irina Matei2 ani în urmă
Au reusit sa surprinda in fotografii emotiile si sentimentele noastre, ne-au captat pe noi, asa cum suntem in realitate. Avem niste fotografii uimitoare. Au reusit sa ne faca sa ne simtim bine, sa trecem peste emoții, sa fim noi. Invitatii au fost foarte impresionati de poze, de calitatea lor si de imaginatia fotografului. Ne bucuram mult ca am facut aceasta alegere si recomandam tuturor Prima Fotografie!
Sabau Andrada Ioana
Sabau Andrada Ioana2 ani în urmă
Naturaletea in procesul de desfasurare al captarii momentelor unice din viata noastra au facut ca evenimentul sa fie complet. Profesionalismul si dedicarea de care au dat dovada de fiecare data se vad in poze, care vorbesc de la sine.
Am avut parte de o experienta minunata, o colaborare buna, iar promptitudinia ne-a impresionat. Ne bucuram ca i-am avut alaturi in momente atat de importante pentru noi si suntem sigur ca vom mai apela la serviciile lor!
Iuga Maria
Iuga Maria2 ani în urmă
Extraordinare pozele de la evenimentul nostru! Toți invitații au avut numai cuvinte de laudă, iar noi nu puteam face o alegere mai bună. Setul de poze a lăsat impresia că a fost prelucrat cu pasiune, calm și pricepere.Mulțumim din inimă pentru tot! Recomandăm cu mare drag!
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
Recomand! Super profi! Foarte multumit de serviciile foto.
Viorica Salvan
Viorica Salvan2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență minunată, cea mai bună calitate, prezență frumoasă! Fotografiile sunt mai mult decât ne-am așteptat! Mulțumim pentru tot și mulțumim că ne-am făcut amintiri grozave în ziua noastră de plivire !!! ☺️

(Original)
Lovely experience, best quality, nice presence! The photos are more than we've expected! Thanks for everything and thanks for making great memorys on our weeding day!!! ☺️
Daniela Rus
Daniela Rus2 ani în urmă
Iuga Petru
Iuga Petru2 ani în urmă
Locații recomandate