/Cluj/Fotograf

Fotograf de produs Cluj-Napoca | Ionut Anisca

Strada Craiova, Cluj-Napoca 400276, România

Fotograf de produs Cluj-Napoca | Ionut Anisca
Fotograf
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHMQ+G6 Cluj-Napoca, România
+40 746 089 771
ionutanisca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgian Preda
Georgian Preda2 ani în urmă
Am fost multumit de colaborarea cu Ionut. Deoarece locuim in orase diferite, a trebui sa se ocupe singur de toata sedinta foto, fara indicatii prea multe din partea mea. Rezultatul a fost mai mult decat acceptabil si chiar daca au mai fost necesare mici ajustari datorate unor erori de comunicare, a facut tot posibilul sa livreze calitate astfel incat rezultatul final sa fie bun. Recomand cu incredere pentru calitate si profesionalism
D. B.
D. B.2 ani în urmă
Calitatea fotografiilor peste asteptari, o colaborare placuta cu respecatarea termenelor de predare, comunicare usoara. Apreciez in mod special pasiunea si interesul, pe parcursul sesiunii foto si al editarii care se reflecata in fotografiile finale.
Petrea Alexandru
Petrea Alexandru2 ani în urmă
Un bun profesionist, colaborarea a fost o placere. Partea de comunicare foarte buna, un om foarte prompt si cel mai important: proiectul a fost realizat profesionist si livrat la timp!.
Dana Ganja
Dana Ganja2 ani în urmă
I-am cerut lui Ionuţ fotografii de produs cu un produs alimentar într-un ambalaj dificil - cute, folie de plastic transparentă, dar care creează reflexii, etichetă din autocolant lucios care reflectă şi ea lumina.

Toate fotografiile au ieşit excelent! Având noţiuni de bază în fotografie şi editare, pot să înţeleg faptul că nivelul la care a predat Ionuţ fotografiile poate fi atins doar prin experienţă multă în fotografia de produs, o bună înţelegere a manipulării luminii în timpul şedinţei foto şi un îndelung exerciţiu în editarea de fineţe.

Fişierele au fost predate într-un mod ordonat, categorisite după rezoluţie - pentru print şi, respectiv, pentru web - ceea ce ajută clientul în gestionarea fişierelor.

Pe lângă respectarea termenului şi calitatea fotografiilor, Ionuţ este şi un profesionist perfect abordabil, ceea ce este rar şi de apreciat!
Glasu Alexandru
Glasu Alexandru2 ani în urmă
Am sa încep cu punctualitatea. Ce am vorbit așa a și fost. Timp de execuție scurt. Comunicare eficienta si la obiect. Nu lucrez în domeniu fotografiei, dar se poate vedea ca Ionuț este un profesionist cu experiență .Cu siguranță voi apela la serviciile sale, dar îl și voi recomanda.
PS: Calitatea pozelor este pe măsura așteptărilor mele.
Dima Robert
Dima Robert4 ani în urmă
Un review sincer din partea firmei Loredo: un fotograf punctual, talentat si creativ. Colaborare facila si placuta. A reusit sa ne invete oamenii de vanzari in cateva ore sa devina fotografi de produs. Nota din partea noastra este 9,9 (s-a scazut putin punctajul pentru ca vorbeste mai mult decat poti retine). Este a3a persoana care incearca sa ne explice cum se fac pozele la obiecte glossy si prima care reuseste. Recomandam !
Radu Costin
Radu Costin4 ani în urmă
Recomandam cu cea mai mare incredere ! Am colaborat cu Ionut la un proiect foarte fain atat pentru noi cat si pentru el, sunt sigur de asta. O persoana profesionista, creativa, din partea caruia am primit tot suportul si toate sfaturile necesare pentru ca in final sa iasa ceea ce ne-am dorit. Suntem foarte incantati de serviciile oferite si cu siguranta vom continua colaborarea pentru proiectele viitoare ! Multumim !
Ciprian IACOB
Ciprian IACOB4 ani în urmă
O fotografie face cât o mie de cuvinte. Un unghi bun, o lumină potrivită, un om creativ și pasionat de munca lui, fac diferența de cele mai multe ori. Mulțumesc Ionuț pentru calitatea deosebită a fotografiilor, pentru viteza de reacție, pentru profesionalism.
Locații recomandate